Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΕΓΡΑΨΑΝ, PEOPLE, TSANTIR.GR, STAR WEB, ALFA GREEK AUSTRALIAN MAGAZINE,AΝΔΡΕΙΚΕΛΟ,GREEK LAWERS IN AUSTRALIA, ERT OPEN, WEBNOTE, TANAGRALIFE, ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(29/7/2014)



Stop the Palestinian genocide! Εκδήλωση για τα παιδιά της Γάζας στη πλατεία Συντάγματος!



Οι ηθοποιοί Κος Βασίλης Σαμαριτάκης (αριστερά στη Φωτό) και  Κος Νίκος Χρηστίδης, (στη φωτό κάτω) αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία

και διοργανώνουν εκδήλωση για τα παιδιά της Παλαιστίνης, που εκτελούνται εν ψυχρώ στις μέρες μας, με τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα της Γάζας, απο τους Εβραίους Σιωνιστές. Μια πραγματικά αξιόλογη εκδήλωση απο δύο ανθρώπους της τέχνης ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους τους οποίους ο γράφων γνωρίζει καλώς και μάλιστα ο Νικολάκης ο Χρηστίδης, ένα νέο παιδί, με εξαίρετο ταλέντο, δούλεψε και μαζί μου, ως συμπαραγωγός και συμπαρουσιαστής μου, στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ικαριακής Ραδιοφωνίας "Αγγίζοντας τη ζωή μας". Η κίνηση αυτή των δύο αυτών ανθρώπων του θεάτρου πρέπει να στηριχθεί από όλους μας και επιτέλους να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι οι άνθρωποι της τέχνης και του πνεύματος πάντα ήταν, είναι και θα είναι η ελπίδα όλων για ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στηρίζουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε την προσπάθεια αυτήΠρέπει να είμαστε όλοι εκεί!


Ακολουθεί ανακοίνωση των διοργανωτών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ: 
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 29/7/14, 
ΣΤΙΣ 21:00. 

ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: 
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ!!! 
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. 
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!

Την εκδήλωση στηρίζουν οι ιστότοποι:


ΤΟ "ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ"
ALFA GREEK AUSTRALIAN MAGAZINE
GREEK LAWYERS IN AUSTRALIA
Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης
Δικηγόρος - Θεατρικος συγγραφέας
SYDNEY, NSW, AUSTRALIA
Tel: 0421 969 172





Aριστερά : (Παλαιότερη φωτό μου με το Νίκο Χρηστίδη στο θέατρο)






ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ- ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΟΛΟΥΧΤΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (29/7) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΥΤΑΓΜΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 31/8/14








/http://www.peoplegreece.com/article/o-axiothavmastos-ithopios-pou-organoni-oloniktia-sto-sintagma-pedia-tis-gazas/

 

Ο αξιοθαύμαστος ηθοποιός που οργανώνει ολονυκτία στο Σύνταγμα παιδιά της Γάζας!

vasilis7 Ο Βασίλης Σαμαριτάκης είναι ένας εργάτης του θεάτρου. Με ευαισθησίες και άξια διαδρομή. Παρατηρώντας όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στη Γάζα, τις αποτρόπαιες εικόνες από τους βομβαρδισμούς και τα τραυματισμένα ή νεκρά παιδιά, πήρε μια πρωτοβουλία για απόψε το βράδυ. Μία πολύ άξια πρωτοβουλία που πρέπει να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο.
vasilis2 Απόψε, λοιπόν, στο Σύνταγμα έχει οργανώσει μια ολονυκτία συμπαράστασης σε αυτά τα παιδιά και τα θύματα του καταστροφικού πολέμου και σε αυτόν τον σκοπό, έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξή τους κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Καζάκος, η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Έφη Παπαθεοδώρου και άλλοι.
vasilis5 Δείτε το μήνυμά του στο Facebook:
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ”ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?? Ε ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ”’. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ 


                            http://www.ertopen.com/news/ellada/koinwnia/item/23852-olonychtia-sto-syntagma-gia-ta-paidia-ths-gazas


                             ΕΡΤ open
                            ERT OPEN.COM








Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας












Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας


Με σύνθημα «Χαρίζουμε χαμόγελο και όχι σφαίρες» ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες πραγματοποιούν  την Τρίτη στο Σύνταγμα ολονύχτια ειρηνική διαμαρτυρία συμπαράστασης στα παιδιά που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας και πλήττονται από τις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ.
Στο σημείο πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά δρώμενα  και θα ακολουθήσει ολονυχτία με κεριά και ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.
Σύμφωνα με τη Γιούνισεφ, τουλάχιστον 239 παιδιά –157 αγόρια και 82 κορίτσια– ηλικίας μεταξύ 3 μηνών και 17 ετών έχουν σκοτωθεί σε διάστημα 3 εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξαπολύει αεροπορικούς βομβαρδισμούς και το ισραηλινό πυροβολικό βάλλει εναντίον περιοχών στη Λωρίδα της Γάζας. Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 166 παιδιά μικρότερα των 12 ετών. Ο ΟΗΕ κάνει λόγο για 1.156 νεκρούς, με τους 2 στους 3 να είναι άμαχοι και προσθέτει ότι περισσότεροι από 200.000 Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας φιλοξενούνται στις 85 εγκαταστάσεις του οργανισμού.


ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!!!!






 gaza-syntagma



                                               https://www.youtube.com/watch?v=oaImm2zOTRc

ΠΕΜΠΤΗ 31/7/2014, ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΩΣ ΑΡΧΙΠΑΛΙΑΤΣΟ Α΄ ΤΗΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΛΙΑΤΣΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/7-30/7/14,21:00-03:00, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΗΡΩΔΗΔΩΝ-ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΑΙΟΚΤΟΝΙΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΛΟΥΚΑ (ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ). ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ ΑΨΥΧΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΟΡΜΙΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!! ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΘΕΙΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Η ΣΙΩΠΗ-ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. STPKILLING KIDS NOW!!! SILENCE IS A WAR CRIME!! KAI TO KATA ΛΟΥΚΑ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΗΡΩΔΗΔΕΣ,ΕΙΣΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΗΝ ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ!!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (Παιδαγωγός-Ηθοποιός- ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑΣ, ΤΡΙΤΗ 29/7-30/7, 21:00-03:00, ΣΥΝΤΑΓΜΑ)


                                                      WEBNODE
Webnode

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας: Αποκλειστική συνέντευξη με τον διοργανωτή της, Βασίλη Σαμαριτάκη


2014-08-04 20:19
Tην Τρίτη 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα ολονυχτία συμπαράστασης για τα παιδιά της Γάζας. Ο ηθοποιός Βασίλης Σαμαριτάκης πήρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε την συγκεκριμένη ειρηνική διαμαρτυρία. Στη επικοινωνία που είχαμε μαζί του δήλωσε τα εξής:
"Ήταν μία προσωπική απόφαση αυτή η ολονυχτία διαμαρτυρία. Προέκυψε ένα βράδυ που επέστρεψα από το νοσοκομείο που είχα εισαχθεί εσπευσμένα κατά την διάρκεια πρόβας στο θέατρο "Ελυζέ". Μετά από 4 ώρες στο Ερυθρό Σταυρό και δύο ορούς κορτιζόνης έφτασα στο σπίτι σε κακά χάλια. Επειδή δεν  μπορούσα να κοιμηθώ μπαινόβγαινα στο internet και είδα τις πιο φρικιαστικές εικόνες της ζωής μου... Κατακρεουργημένα παιδάκια, άψυχα κορμάκια, τρομαγμένα ματάκια..Φρίκη.Έτσι εμένα με έπιασε η τρέλα και έκανα προσκλητήριο σε όλους τους ηθοποιούς και τους θεατρόφιλους (και όχι μόνο) να κάνουμε μία ολονυχτία στο Σύνταγμα στην μνήμη των παιδιών της Γάζας."
Στη προσπάθεια του αυτή ο κ. Βασίλης Σαμαριτάκης δεν ήταν μόνος. Όπως ο ίδιος μας είπε:  "Η ομάδα που κάναμε την παράσταση του Αριστοφάνη προσφέρθηκε να βοηθήσει και αποφασίσαμε πριν την ολονυχτία να παίξουμε την παράσταση "Νεφέλες-Πλούτος-Ειρήνη" του Αριστοφάνη, διασκευασμένη για παιδιά, αλλά επειδή ο συγγραφέας προέβλεψε (και πολύ σωστά) πως δεν θα μας δώσουν ρεύμα και εξέδρα, είπαμε να κάνουμε ένα παιδικό αντιρατσιστικό θεατρικό δρώμενο της ομάδας Άκρων, με τους Αλέξη Μαρτζούκο και Δήμητρα Σκλάβου και ένα απόσπασμα των "Εκκλησιάζουσων" σε διασκευή και μετάφραση Νίκης Τριανταφυλλίδη με εμένα στο ρόλο του Βλέπυρου και την Μαρία Δρακοπούλου στο ρόλο της Πραξαγόρας. Μετα θα ακολουθούσε η ολονυχτία με κεριά και ρεσώ. Από την πρώτη στιγμή ήρθε στο πλάι μου ο νεαρός ηθοποιός Νίκος Χρηστίδης που ήταν και ο συνδιοργανωτής μου στη ολονύχτια."
Επίσης, την στήριξη τους εξέφρασαν και γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Καζάκος, η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Έφη Παπαθεοδώρου και άλλοι.
Ωστόσο τα προγραμματισμένα θεατρικά δρώμενα δεν έγιναν γιατί η αστυνομία σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, τα απαγόρευσε. Αλλά ο κ. Σαμαριτάκης, αντιδρώντας αργά πια το βράδυ γδύθηκε επιτόπου και έπαιξε το δικό του μονόλογο στη μνήμη των σκοτωμένων παιδιών. 
Τέλος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος: "Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 40 ευρώ για παράνομη στάθμευση, για πέντε λεπτά που κατεβάζαμε τους προβολείς και τα ηχεία, μας χαρακτήρισε καταληψίες και μας απείλησε με σύλληψη. Εγώ είπα: Για να κάνουμε ολονυχτία στα σφαγμένα παιδάκια χρειαζόμαστε ειδική άδεια; Εγώ πάντως δεν το κουνάω από εδώ. Ε τελικά κράτησαν το όνομά μου και δεν μας συνέλαβαν. Μας χάλασαν όμως το πρόγραμμα."
Δείτε και το παρακάτω βίντεο:


ΕΓΡΑΨΑΝ, PEOPLE KAI ERT OPEN, WEBNODE, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(29/7/2014)













/http://www.peoplegreece.com/article/o-axiothavmastos-ithopios-pou-organoni-oloniktia-sto-sintagma-pedia-tis-gazas/

 

Ο αξιοθαύμαστος ηθοποιός που οργανώνει ολονυκτία στο Σύνταγμα παιδιά της Γάζας!

vasilis7 Ο Βασίλης Σαμαριτάκης είναι ένας εργάτης του θεάτρου. Με ευαισθησίες και άξια διαδρομή. Παρατηρώντας όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στη Γάζα, τις αποτρόπαιες εικόνες από τους βομβαρδισμούς και τα τραυματισμένα ή νεκρά παιδιά, πήρε μια πρωτοβουλία για απόψε το βράδυ. Μία πολύ άξια πρωτοβουλία που πρέπει να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο.
vasilis2 Απόψε, λοιπόν, στο Σύνταγμα έχει οργανώσει μια ολονυκτία συμπαράστασης σε αυτά τα παιδιά και τα θύματα του καταστροφικού πολέμου και σε αυτόν τον σκοπό, έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξή τους κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Καζάκος, η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Έφη Παπαθεοδώρου και άλλοι.
vasilis5 Δείτε το μήνυμά του στο Facebook:
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ”ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?? Ε ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ”’. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ 


                            http://www.ertopen.com/news/ellada/koinwnia/item/23852-olonychtia-sto-syntagma-gia-ta-paidia-ths-gazas


                           
                             ΕΡΤ open
                            ERT OPEN.COM















Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας











Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας


Με σύνθημα «Χαρίζουμε χαμόγελο και όχι σφαίρες» ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες πραγματοποιούν  την Τρίτη στο Σύνταγμα ολονύχτια ειρηνική διαμαρτυρία συμπαράστασης στα παιδιά που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας και πλήττονται από τις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ.
Στο σημείο πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά δρώμενα  και θα ακολουθήσει ολονυχτία με κεριά και ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.
Σύμφωνα με τη Γιούνισεφ, τουλάχιστον 239 παιδιά –157 αγόρια και 82 κορίτσια– ηλικίας μεταξύ 3 μηνών και 17 ετών έχουν σκοτωθεί σε διάστημα 3 εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξαπολύει αεροπορικούς βομβαρδισμούς και το ισραηλινό πυροβολικό βάλλει εναντίον περιοχών στη Λωρίδα της Γάζας. Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 166 παιδιά μικρότερα των 12 ετών. Ο ΟΗΕ κάνει λόγο για 1.156 νεκρούς, με τους 2 στους 3 να είναι άμαχοι και προσθέτει ότι περισσότεροι από 200.000 Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας φιλοξενούνται στις 85 εγκαταστάσεις του οργανισμού.


ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!!!!






 gaza-syntagma




Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014


Ολονυκτία αυτή την ώρα στο Σύνταγμα για τα παιδιά στην Γάζα. Επέμβαση και πρόστιμα από την Αστυνομία

Και ενώ είναι σε εξέλιξη η ολονυκτία με ικανοποιητική συμμετοχή του κόσμου, ο κεντροφασίστας Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης έκανε το "θάυμα" του.
Όπως καταγγελεί αυτή την ώρα, ο Βασίλης Σαμαριτάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επενέβη η αστυνομία επειδή είχε στήσει χωρίς άδεια φώτα και ηχητικα, απαγόρεψε την μουσική και επέβαλλε πρόστιμο 40€!
Ο Βασίλης Σαμαριτάκης είναι ένας εργάτης του θεάτρου. Με ευαισθησίες και άξια διαδρομή. Παρατηρώντας όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στη Γάζα, τις αποτρόπαιες εικόνες από τους βομβαρδισμούς και τα τραυματισμένα ή νεκρά παιδιά, πήρε μια πρωτοβουλία για απόψε το βράδυ. Μία πολύ άξια πρωτοβουλία που πρέπει να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο.
vasilis2
Απόψε, λοιπόν, στο Σύνταγμα έχει οργανώσει μια ολονυκτία συμπαράστασης σε αυτά τα παιδιά και τα θύματα του καταστροφικού πολέμου και σε αυτόν τον σκοπό, έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξή τους κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Καζάκος, η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Έφη Παπαθεοδώρου και άλλοι.
vasilis5
Δείτε το μήνυμά του στο Facebook:
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ”ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?? Ε ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ”’. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!!!!
Και ενώ είναι σε εξέλιξη η ολονυκτία με ικανοποιητική συμμετοχή του κόσμου, ο κεντροφασίστας Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης έκανε το "θάυμα" του.
Όπως καταγγελεί αυτή την ώρα, ο Βασίλης Σαμαριτάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επενέβη η αστυνομία επειδή είχε στήσει χωρίς άδεια φώτα και ηχητικα, απαγόρεψε την μουσική και επέβαλλε πρόστιμο 40€!
                               1NEWS
 
 http://www.inewsgr.com/61/sta-paidia-axizei-na-prosferoume-chamogela-kai-ochi-sfaires-eiriniki-diamartyria-tin-triti-sto-syntagma.htm

27 Ιουλίου 2014


Στα παιδιά αξίζει να προσφέρουμε χαμόγελα και όχι σφαίρες. Ειρηνική διαμαρτυρία την Τρίτη στο Σύνταγμα...

Ένα παιδί στο στόχαστρο Ισραηλινού στρατιώτη. Στοπ τώρα!
Στα παιδιά αξίζει να προσφέρουμε χαμόγελα και όχι σφαίρες.
Ειρηνική διαμαρτυρία-ολονυχτία με σύνθημα: ''Στα παιδιά αξίζει να προσφέρουμε χαμόγελα και όχι σφαίρες'' την Τρίτη 29 Ιουλίου 21.00 στο Σύνταγμα.
Θα... ακολουθήσει ολονυχτία με κεριά και ρεσώ στην μνήμη των σφαγιασθέντων παιδιών.
Οργανωτές εκδήλωσης οι ηθοποιοί Βασίλης Σαμαριτάκης και Νίκος Χρηστίδης. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια γνωστοί καλλιτέχνες, αντιρατσιστικές οργανώσεις.
Όσοι θέλετε φέρτε μαζί σας κεριά, ρεσώ, παιδικά κουκλάκια ή λουλούδια.
Όλοι μαζί ας υψώσουμε την φωνή μας στην πρωτοφανή αυτή σφαγή τόσων αθώων παιδιών.
Η σιωπή μας απέναντι σε αυτό το έγκλημα είναι ένοχη και μας κάνει αυτόματα συνένοχους.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟΠ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΣΟΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ



Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014








Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας
Ολονυχτία στο Σύνταγμα με σύνθημα «Χαρίζουμε χαμόγελο και όχι σφαίρες» κάνουν την Τρίτη το βράδυ ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, ως ένδειξη αλληλεγγύης στα παιδιά της Γάζας που πληρώνουν αδίκως το τίμημα του πολέμου μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ.
Στο σημείο πραγματοποιούνται…
Διαβάστε τη συνέχεια στο tribune.gr




Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας

217

2

1
Google +

0

0
Reddit

0
SUpon

0
Ολονυχτία στο Σύνταγμα με σύνθημα «Χαρίζουμε χαμόγελο και όχι σφαίρες» κάνουν την Τρίτη το βράδυ ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, ως ένδειξη αλληλεγγύης στα παιδιά της Γάζας που πληρώνουν αδίκως το τίμημα του πολέμου μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ.
Στο σημείο πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά δρώμενα και θα ακολουθήσει ολονυχτία με κεριά και ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.
Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 239 παιδιά –157 αγόρια και 82 κορίτσια– ηλικίας μεταξύ 3 μηνών και 17 ετών έχουν σκοτωθεί σε διάστημα 3 εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξαπολύει αεροπορικούς βομβαρδισμούς και το ισραηλινό πυροβολικό βάλλει εναντίον περιοχών στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε η UNICEF.
Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 166 παιδιά ηλικίας 12 ετών ή μικρότερα, ανέφερε η οργάνωση.
Δείτε φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter ο δημοσιογράφος Μάκης Συνοδινός της Ναυτεμπορικής.
gaza-syntagma









ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ !

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014


ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00 μ.μ.|Σύνταγμα

Ειρηνική ολονύχτια διαμαρτυρία για τη σφαγή παιδιών στη Γάζα θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00 μ.μ.


Θα προηγηθούν θεατρικά δρώμενα και θα ακολουθήσει ολονυχτία με κεριά και ρεσώ για τις ψυχές των δολοφονηθέντων παιδιών. 

Σύνθημα διαμαρτυρίας: 


''Στα παιδιά αξίζει να προσφέρουμε χαμόγελα και όχι σφαίρες. Σταματήστε άμεσα τη σφαγή παιδιών. Η σιωπή είναι ενοχή και δηλώνει συνενοχή. SILENCE IS A WAR CRIME.''


Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014


ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ, ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
http://agapogreekactor.blogspot.gr/2014/07/297-2100_29.html













Ο αξιοθαύμαστος ηθοποιός που οργανώνει ολονυκτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας!

Ο Βασίλης Σαμαριτάκης είναι ένας εργάτης του θεάτρου. Με ευαισθησίες και άξια διαδρομή. Παρατηρώντας όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στη Γάζα... τις αποτρόπαιες εικόνες από τους βομβαρδισμούς και τα τραυματισμένα ή νεκρά παιδιά, πήρε μια πρωτοβουλία για απόψε το βράδυ. Μία πολύ άξια πρωτοβουλία που πρέπει να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο.



Απόψε, λοιπόν, στο Σύνταγμα έχει οργανώσει μια ολονυκτία συμπαράστασης σε αυτά τα παιδιά και τα θύματα του καταστροφικού πολέμου και σε αυτόν τον σκοπό, έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξή τους κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Καζάκος, η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Έφη Παπαθεοδώρου και άλλοι.



Δείτε το μήνυμά του στο Facebook:

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ”ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?? Ε ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ”’. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!!!!

Πηγή: PEOPLE GREECE



7/8/2014
Ελλάδα

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας

Πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά δρώμενα
Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας

29.07.2014 - 23.02
​Με σύνθημα «Στα παιδιά χαρίζουμε χαμόγελο και όχι σφαίρες» ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες πραγματοποιούν στο Σύνταγμα ολονύχτια διαμαρτυρία συμπαράστασης στα παιδιά της Γάζας.
Στο σημείο πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά δρώμενα  και θα ακολουθήσει ολονυχτία με κεριά και ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς



Ολονυκτία αυτή την ώρα στο Σύνταγμα για τα παιδιά στην Γάζα. Επέμβαση και πρόστιμα από την Αστυνομία


Ο Βασίλης Σαμαριτάκης είναι ένας εργάτης του θεάτρου. Με ευαισθησίες και άξια διαδρομή. Παρατηρώντας όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στη Γάζα, τις αποτρόπαιες εικόνες από τους βομβαρδισμούς και τα τραυματισμένα ή νεκρά παιδιά, πήρε μια πρωτοβουλία για απόψε το βράδυ. Μία πολύ άξια πρωτοβουλία που πρέπει να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο. vasilis2
Απόψε, λοιπόν, στο Σύνταγμα έχει οργανώσει μια ολονυκτία συμπαράστασης σε αυτά τα παιδιά και τα θύματα του καταστροφικού πολέμου και σε αυτόν τον σκοπό, έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξή τους κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Καζάκος, η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Έφη Παπαθεοδώρου και άλλοι.
vasilis5
Δείτε το μήνυμά του στο Facebook:
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ”ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?? Ε ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ”’. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!!!!
Και ενώ είναι σε εξέλιξη η ολονυκτία με ικανοποιητική συμμετοχή του κόσμου, ο κεντροφασίστας Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης έκανε το "θάυμα" του.
Όπως καταγγελεί αυτή την ώρα, ο Βασίλης Σαμαριτάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επενέβη η αστυνομία επειδή είχε στήσει χωρίς άδεια φώτα και ηχητικα, απαγόρεψε την μουσική και επέβαλλε πρόστιμο 40€!
anemosantistasis.blogspot.


                     
Η ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ-ΟΛΟΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 29/7, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ NΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΡΕΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ GAZA

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 29/7-30/7/14, 21:00- 03:00  


Η ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙΑΤΣΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑΣ). Η DREAM ΤΕΑΜ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 03:00 ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΑΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑΣ), ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ (ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ), ΝΑΣΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ (ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑΣ), ΠΟΛΥΤΙΜΗ Α.ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ, ΦΛΑΒΙΑ ΣΓΚΟΪΦΟ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΒΕΡΔΗΣ, ΜΥΡΙΑΜ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ,, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΦΑΚΗ, ΣΤΕΘΥ ΣΚΥΛΑΡΗ, ΣΟΦΙΑ ΜΙΤΖΑΛΗ,


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΦΙΣΑΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΙΣΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ



Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ, 31/7/14





ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ, 31/7/14



ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, 31/7




Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ!!! 4/8/14
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-EKΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕTRO ΜΑL ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7/14 (ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.,)


ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ) ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΡΑΠΕΡ DJ ΚΑS ΑΛΛΗΛΕΓΥΟΣ ΣΤΌ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.
— μαζί με Βασίλης Σαμαριτάκης ηθοποιός και DJ KAS



ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΤΌΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΜΑD) ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΡΑΠΕΡ DJ ΚΑS.
— μαζί με DJ KAS και Βασίλης Σαμαριτάκης ηθοποιός




ΠΕΣ ΤΑ ΚΑS. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? ''OPEN YOUR EYES, STOP THE WAR. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.'' DJ KAS, ΡΑΠΕΡ
— μαζί με Βασίλης Σαμαριτάκης ηθοποιός και DJ KAS



ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ! Κ
— μαζί με Βασίλης Σαμαριτάκης ηθοποιός

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ...ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ!!!



ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!! ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑL 4/8/14.ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!!!ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: