Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/7 ΣΤΙΣ 21:00 ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!


ΠΑΙΔΙA ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!! ΣΤΟΠ ΤΩΡΑ!! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ.
ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ:ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,29/7/14, ΣΤΙΣ 21:00.
ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΝΕΦΕΛΕΣ-ΠΛΟΥΤΟΣ-ΕΙΡΗΝΗ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ, ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΒΒΑ,ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΚΗ ΚΤΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ!!! ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ, ΛΟΥΣΥ ΛΑΓΟΥ, ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ,ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!! ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΒΟΧ ΜΟΥ!! ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ), ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ (ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ)ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 29/7 ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: