Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

''Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ'', ΓΡΗΓ. ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΙΤΣΑ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ, 2014. ΔΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ..


 ''Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ'', ΓΡΗΓ. ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΙΤΣΑ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ, 2014

Από αριστερά προς τα δεξιά: Βασίλης Σαμαριτάκης, Κατερίνα Δημητρόγλου, Περικλής Αλμπάνης, Μαρκέλλα Παππά, Μαριάννα Λαγουρού, Γιάννης Δρίτσας, Μιράντα Ζησιμοπούλου, Χρήστος Σκορδάς, Εφη Χαντζούλη,  Γιώργος Ζώης, Νεκτάριος Δημητρακόπουλος














ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, 27/2/14 ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 27/3/14

Φωτογραφία από την πρεμιέρα του Πειρασμού. Από αριστερά στα δεξιά:, Μαριάννα Λαγουρού (Κλειώ), Λάμπρος Κωνσταντάρας, Βασίλης Σαμαριτάκης (Νίκος Παπαστάμου).

Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Μαίρη Τριανταφύλλου (σκηνογράφος, ενδυματολόγος της παράστασης), Γιάννης Δρίτσας (σκηνοθέτης της παράστασης) και η Ευφροσύνη Τσακίρη (βοηθός σκηνοθέτη και υπεύθυνη εικαστικών)

Από αριστερά στα δεξιά: Μαρκέλλα Παππά (Καλλιόπη-πειρασμός), Νεκτάριος Δημητρακόπουλος (Κοσμάς), Μαριάννα Λαγουρού (Κλειώ), Έφη Χαντζούλη (κυρά Θοδώρα)

Πλήθος κόσμου και ο Λεωνίδας Κανάρης (Μουσική σύνθεση και μουσική επιμέλεια, παράστασης)

Βασίλης Σαμαριτάκης, Δημήτρης Λιακόπουλος (την ίδια μέρα μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Χάρης Ρώμας και ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος)







Μιράντα Ζησιμοπούλου (Πολυξένη), Χρήστος Σκορδάς (Κρίττων, Μήτσος), Χριστίνα Κόλλια (παραγωγός-Φωτόστατο),
Γιάννης Δρίτσας (σκηνοθέτης)



Περικλής Αλμπάνης, Μαίρη Τριανταφύλλου, Βασίλης Σαμαριτάκης


Αυτό το μπρα-ντε-φέρ (bras de fer) κρατάει μήνες(από την περίοδο των προβών, χαχαχα) και νικητήε δεν υπάρχει......ακόμα τουλάχιστο!!!!!

Χριστίνα Κόλλια, Βασίλης Σαμαριτάκης, Μαριάννα Λαγουρού



Βασίλης Σαμαριτάκης, Νεκτάριος Δημητρακόπουλος




Βασίλης Σαμαριτάκης, Μαίρη Τριανταφύλλου








                                               
                                         ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ Alpha 989 .ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, ΓΡ.ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!
http://www.alpha989.com/Media.aspx?a_id=1338&item=10929&prodId=127
     

Από αριστερά στα δεξιά: Γιώργος Ζώης, Κατερίνα Δημητρόγλου, Περικλής Αλμπάνης
                              
                                      
                                  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ





Οι νικητές των 10 διπλών προσκλήσεων του star.gr, για την παράσταση "ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ" στο θέατρο ΕΛΥΖΕ.

Ημέρα + ώρα λήξης διαγωνισμού 10.03.2014 - 15:00
Ο διαγωνισμός είναι ανενεργός
Το star.gr προσφέρει σε 10 τυχερούς αναγνώστες του, από μία διπλή πρόσκληση, για να παρακολουθήσουν την παράσταση «ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ» του Γρ. Ξενόπουλου, στο θέατρο ΕΛΥΖΕ, για την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 21:00.
Οι νικητές είναι οι:


ΓΕΡΑΡΔΗ ΜΑΡΘΑ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΛΕΟΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΙΚΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΦΟΥΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Η ώρα προσέλευσης στο θέατρο για την παραλαβή των προσκλήσεων, είναι την Παρασκευή 14 Μαρτίου μέχρι τις 20:30.
Οι νικητές θα ενημερωθούν και με e-mail και από το star.gr, ενώ θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου «ΕΛΥΖΕ» με την αστυνομική τους ταυτότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση κάνε κλικ εδώ.


SFYGMOSRADIO.GR / http://sfygmosradio.gr/skizi-o-pirasmos-gelio-ke-poli-talento-sto-theatro-elize/

Lifestyle Νεα




Σκίζει ο “Πειρασμός”! Γέλιο και πολύ ταλέντο στο θέατρο “ΕΛΥΖΕ”

Σκίζει ο “Πειρασμός”! Γέλιο και πολύ ταλέντο στο θέατρο “ΕΛΥΖΕ”

Μία καινούργια παράσταση που έχει ήδη κάνει εντύπωση στην Αθήνα, είναι ο περίφημος “Πειρασμός” του Γρηγόριου Ξενόπουλου. Μία πρόταση, η οποία συζητείται ήδη πολύ για την επιτυχία και το γέλιο που χαρίζει, μέσα από τις αυθεντικές ερμηνείες των ηθοποιών, την καθοδήγηση των οποίων έχει ο σκηνοθέτης, Γιάννης Δρίτσας.
dritsaas
Αρκετοί ίσως θυμηθούν την ταινία του 1966, με τίτλο “Όλοι οι άνδρες ειναι ίδιοι”, στην οποία πρωταγωνιστούσαν η  Άννα Φόνσου με τον Γιάννη Γκιωνάκη και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο!
antres
Οι ηθοποιοί που εμφανίζονται:  Περικλής Αλμπάνης, Μαριάννα Λαγουρού, Μαρκέλλα Παππά, Χρήστος Σκορδάς, Κατερίνα Δημητρόγλου, Βασίλης Σαμαριτάκης, Μιράντα Ζησιμοπούλου, Γιώργος Ζώης, Νεκτάριος Δημητρακόπουλος και Έφη Χαντζούλη. Σε συνδυασμό με τα σκηνικά και τα κουστούμια της Μαίρης Τριανταφύλλου σε βάζουν στον “ΠΕΙΡΑΣΜΟ” να κάνεις μια στάση στην οδό Νυμφαίου 12 στα Ιλίσια και να δεις την παράσταση!
mark3

mark1

Υπόθεση: Η τσαχπίνα και όμορφη επαρχιωτοπούλα, που δουλεύει σαν οικιακή βοηθός σε ένα αρχοντικό της παλιάς Αθήνας, βάζει σε πειρασμό όλα τα αρσενικά του σπιτιού και τις κυρίες σε μπελάδες. Μια παράσταση γεμάτη ξεκαρδιστικές σκηνές από ατυχείς απόπειρες απιστίας, ζήλιες, ερωτικούς καυγάδες, και την αγάπη να θριαμβεύει.
mark4
Άλλοι συντελεστές:
Συνεργάτης σκηνοθέτης, εικαστικά: Ευφροσύνη Τσακίρη, Μουσική σύνθεση – μουσική επιμέλεια: Λεωνίδας Κανάρης, Φωτογράφηση: Άκης Παρασκευόπουλος, Μακιγιάζ φωτογράφησης: Μάρω Κοκκόνη, Παραγωγή: Α.Π. ΦΩΤΟΣΤΑΤΟ
Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο 9 μμ, Κυριακή 7 μμ
Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό, συνταξιούχοι, άνεργοι), 10 ευρώ Πέμπτες.
Ειδικές τιμές για γκρουπ (ΚΑΠΗ, σύλλογοι, κ.λπ) κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο: 6933486251 ή με email στο: fotostato.ap@gmail.com
Πληροφορίες:
Θέατρο Ελυζέ, Νυμφαίου 12, Ιλίσια (στάση μετρό- Μέγαρο Μουσικής)
Τηλέφωνο: 210 – 7771766


Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕΛΙΔΑ 32.




Φωτογραφία: Είναι "Πειρασμός " στο θέατρο Ελυζέ !! Εσείς θα αντισταθείτε ;Σήμερα στην Εφημερίδα Κοινωνική !! Έρχονται προσκλήσεις !!
Είναι "Πειρασμός " στο θέατρο Ελυζέ !! Εσείς θα αντισταθείτε ;Σήμερα στην Εφημερίδα Κοινωνική !! Έρχονται προσκλήσεις !! 




                   PARLE.GR http://www.parle.gr/newindex.php?id=511#.Ux5DpFOjE00

Θέατρο, video > Εσείς θα αντισταθείτε στον "Πειρασμό;"
Image
Δημοσίευση
08.03.14

Προβολές 268
Σχόλια 0

Κριτική

Ένα θέατρο γεμάτο με κόσμο! Είναι γεγονός, πως το κοινό γελούσε σύσσωμο, σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης. Τελικά, ίσως αυτό να είναι που μετράει.
Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να περιγράψω την πλοκή στο έργο που είναι σχεδόν σε όλους εμάς γνωστό ! Ο αγαπημένος σε όλους μας Γιάννης Δρίτσας  το κύριο μέλημά του ήταν πηγαία απόλαυση των ερμηνειών , αυτού που γίνεται εκείνη την στιγμή επί σκηνής κι ας δημιουργεί ερωτηματικά. Στο τέλος της παράστασης εξάλλου, όλα τα κομματάκια του παζλ  έχουν μπει στην θέση τους.. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι χαρακτήρες που έπλασε ο συγγραφέας, που άλλοι χτίζονται λιγάκι πιο άμεσα και άλλοι λιγάκι πιο σταδιακά, ακόμα και στην υπερβολή τους τελικά θυμίζουν πως «οποιαδήποτε σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις τελικά  δεν θα έπρεπε να είναι συμπτωματική».
Πρόκειται για μια εξαιρετικά δεμένη ομάδα που υπόσχεται  γέλιο με πολλές δόσεις τρέλας και απαστράπτουσες ερμηνείες.

Το μήνυμα της Παράστασης
Ως διαχρονικό κείμενο ο «Πειρασμός» αναφέρεται στο αρχέγονο , βιβλικό σύμβολο της Έυας ,γυναίκας- πειρασμού και στον έρωτα, δημιουργώντας ταυτίσεις στο θεατή και θέτοντας ερωτήματα ηθικά, υπαρξιακά και φιλοσοφικά τα οποία απαντώνται ευκολότερα μέσα από την εύθυμη απόδοση και τις ευφυείς σκηνές γέλιου.
Στο έργο αναδύονται μηνύματα όπως η δομή και οι δεσμοί της ελληνικής οικογένειας, η γυναικεία αδελφική σχέση- αλληλεγγύη και ανταγωνιστικότητα, η σύγκριση των δυο κοινωνικών τάξεων- μεγαλοαστοί και υπηρετικό προσωπικό κ.α


Γιάννης Δρίτσας : Υπάρχει συνταγή επιτυχίας, όχι μόνο για μια παράσταση αλλά για όλα τα πράγματα στη ζωή μας.
Ο Γιάννης Δρίτσας ποντάρει και έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια  το  θεατρόφιλο κοινό. Γοητευτικός και αινιγματικός όσο και οι παραστάσεις του και  σύνθετος όσο και η εποχή μας.
Είναι τελικά «Πειρασμός»! Εσείς θα αντισταθείτε;

Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο 9 μμ, Κυριακή 7 μμ
Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό, συνταξιούχοι, άνεργοι), 10 ευρώ Πέμπτες.
Ειδικές τιμές για γκρουπ (ΚΑΠΗ, σύλλογοι, κ.λπ) κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο: 6933486251 ή με email στο: fotostato.ap@gmail.com
Πληροφορίες:
Θέατρο Ελυζέ, Νυμφαίου 12, Ιλίσια (στάση μετρό- Μέγαρο Μουσικής)
Τηλέφωνο: 210 – 7771766 


            culturelovers  
http://cultureloversgr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_11.html


Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014


Μας βάζει σε…“Πειρασμό” το Θέατρο Ελυζέ



Γράφει η Βίκυ Καλοφωτιά

Βραδάκι Σαββάτου και το κρύο έξω στο δρόμο, τσουχτερό σαν να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και ας έχουμε πλέον υποδεχτεί εδώ και λίγες μέρες και επίσημα την άνοιξη. Έχεις την αίσθηση ότι ανά πάσα στιγμή θα αρχίσουν να πέφτουν από τον ουρανό, απαλές νιφάδες χιονιού τυλίγοντας τη νύχτα σε έναν ολόλευκο μανδύα. Απέχω λίγα μόλις μέτρα από το θέατρο που θα με κλείσει για τις επόμενες δύο περίπου ώρες στη
ζεστή αγκαλιά του για να μοιραστούμε μέσα από μια διαχρονική κωμωδία, εικόνες, σκέψεις, χρώματα, συναισθήματα και τα πιο όμορφα όνειρα, από εκείνα που κλείνουμε για χρόνια στο σεντούκι της καρδιάς σαν τα πιο πολύτιμα φυλαχτά. Φτάνοντας στην είσοδο του θεάτρου, στρέφω το βλέμμα μου ψηλά και αντικρίζω τη φωτεινή αφίσα της παράστασης που μοιάζει σαν ολοζώντανη καρτ ποστάλ με καθοριστικές πινελιές στην απόχρωση του πιο εκτυφλωτικού κόκκινου χρώματος.

“Πειρασμός”, του Γρηγορίου Ξενόπουλου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δρίτσα, μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Κανάρη και έναν εξαιρετικό θίασο-με πρωταγωνιστές τους Περικλή Αλμπάνη, Μαριάννα Λαγουρού, Μαρκέλλα Παππά, Χρήστο Σκορδά, Κατερίνα Δημητρόγλου, Βασίλη Σαμαριτάκη, Μιράντα Ζησιμοπούλου, Γιώργο Ζώη, Νεκτάριο Δημητρακόπουλο και την Έφη Χαντζούλη-που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρίσουν στους θεατές μια βραδιά γεμάτη πηγαίο γέλιο, ευδαιμονία, τέρψη της ψυχής και την απαραίτητη δόση προβληματισμού σε σημεία-κλειδιά που άπτονται της συντροφικότητας και της συνύπαρξης μέσα σε σχέσεις ζωής που ήρθαν για να μείνουν. Σχέσεις που οικοδομούνται με πυλώνες την αλήθεια, την ειλικρίνεια, το σεβασμό, τον αμοιβαίο θαυμασμό και διατηρούνται με γνώμονα την πραγματική αγάπη που όσα πλήγματα κι αν δεχθεί, αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της και γίνεται ακόμη πιο δυνατή. 

Και κάπου εκεί ενδιάμεσα να καραδοκεί να εισβάλλει “εκείνη” μέσα από την παραμικρή χαραμάδα, ακόμη και από την πιο απειροελάχιστη ρωγμή σε μια σχέση “γυάλινη”, επιρρεπή στο να σωριαστεί σε θραύσματα με το παραμικρό φύσημα του ανέμου. “Εκείνη”, που όπως ακούγεται και κατά τη διάρκεια της παράστασης, αποτελεί ίσως το “ξυπνητήρι της αγάπης”. Ή μήπως όχι; Μήπως η έλευση “εκείνης” σημαίνει απλά την επιβεβαίωση μιας αγάπης που έχει ήδη ξεθωριάσει από καιρό; Του επικείμενου τέλους μιας αγάπης που
και οι δυο σύντροφοι επέμεναν απλώς να αγνοούν εθελοτυφλώντας για το ότι “εκείνη” είχε ήδη προετοιμάσει το έδαφος για να χτυπήσει δειλά-δειλά την πόρτα του σπιτιού τους; “Εκείνη”, η απιστία. Ή αλλιώς ο “Πειρασμός”, που περιφέρεται από άκρη σε άκρη πυροδοτώντας ανά πάσα στιγμή εκρήξεις και ξεσπάσματα οργής και απελπισίας μεταξύ ενός ζευγαριού. Όπως ακριβώς συνέβη και στην εν λόγω παράσταση, όπου μια όμορφη κοπέλα από την ελληνική περιφέρεια, έρχεται να δουλέψει σαν οικιακή βοηθός σε ένα αρχοντικό της παλιάς Αθήνας, προκαλώντας αναταραχές, απόπειρες απιστίας, ερωτικά καβγαδάκια, σκηνές ζηλοτυπίας βάζοντας σε πειρασμό όλα τα αρσενικά του σπιτιού και επιφέροντας τις ανάλογες συνέπειες. 

Σε ένα ταξίδι που ξεκινά από ένα εντυπωσιακό σαλόνι με τα πιο ζεστά χρώματα και με συχνές εναλλαγές των ευφάνταστων και εύστοχα επιλεγμένων σκηνικών που υπογραμμίστηκαν άρτια από κομψά και αριστοκρατικά κοστούμια που αναδείκνυαν τη μόδα της συγκεκριμένης εποχής και φέρουν την υπογραφή της ενδυματολόγου, Μαίρης Τριανταφύλλου, παρακολουθούμε την αγάπη να ταλαντεύεται, να κλυδωνίζεται επικίνδυνα, να περνάει διά πυρός και σιδήρου αλλά στο τέλος να θριαμβεύει και να στέφεται νικήτρια, όπως κάθε αγάπη που είναι αληθινή και δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.

“Του έβαλα τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι”, “θα του στήσω παγίδα για να τον ξεμπροστιάσω και να ρεζιλευτεί”, “ο δικός μου σύζυγος δεν κάνει τέτοια, είναι αξιόπιστος και άμεμπτος”, είναι φράσεις που ακούμε από τα στόματα των γυναικείων χαρακτήρων του θιάσου και αν το καλοσκεφτεί κανείς, αποτελούν τις φράσεις που ξεκλειδώνουν το μυστήριο των αιτιών που αποτυγχάνει συνήθως μια σχέση ζωής. Έλλειψη σεβασμού, ουσιαστικής επικοινωνίας, πλεκτάνες και
ανασφάλεια χέρι-χέρι με την τακτική των συντρόφων να θεωρούν αμφότεροι τον έτερο σύντροφο, δεδομένο και να παραιτούνται από την παραμικρή προσπάθεια να διατηρήσουν αναμμένη την αρχική σπίθα που τους ένωσε, βάζοντας ψυχή στις κοινές τους δραστηριότητες και διανθίζοντας τη ζωή τους με εκπλήξεις και απλές, αλλά πολύ σημαντικές καθημερινές χειρονομίες αγάπης και έρωτα. Τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να φανερώνει την τρυφερότητα ενός έγγαμου ζευγαριού παρά μονάχα το “ότι εξακολουθούν να πίνουν καφέ από το ίδιο φλιτζάνι”, όπως κάποτε, χωρίς όμως να θυμούνται πια το λόγο που το έπρατταν αυτό στην εποχή του μεγάλου τους έρωτα.

Και κάπου εκεί επέρχεται και η ρήξη, που έπεται της απομυθοποίησης και της έλλειψης διάθεσης για προσέγγιση του ανθρώπου που μοιράζεσαι το μονοπάτι της ζωής. Γιατί τίποτα ουσιαστικό δεν σε συνδέει πια μαζί του πέρα από το γεγονός ότι στεγάζεις τη ζωή σου κάτω από την ίδια στέγη…

Δεν γίνεται όμως έτσι στις ιδανικές αγάπες, στους ιδανικούς έρωτες, στα ιδανικά ζευγάρια…

…ή μήπως τα ιδανικά ζευγάρια είναι τα ζευγάρια εκείνα που δεν διστάζουν να παραδεχτούν τα όποια λάθη τους και αποβάλλοντας τον εγωισμό χτίζουν εκ νέου γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ τους κάνοντας τα παθήματα του παρελθόντος, μαθήματα..;

Ή μήπως τελικά δεν υπάρχουν καν ιδανικά ζευγάρια;

Η παράσταση απέδειξε ότι η πραγματική αγάπη όλα τα νικά…

Φτάνει μόνο να μας το αποδείξει στην πορεία και η ίδια, η ζωή…


Στοιχεία Παράστασης:

Συντελεστές: 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δρίτσας
Συνεργάτης σκηνοθέτης, εικαστικά: Ευφροσύνη Τσακίρη
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαίρη Τριανταφύλλου
Μουσική σύνθεση-μουσική επιμέλεια: Λεωνίδας Κανάρης 
Φωτογράφιση: Άκης Παρασκευόπουλος
Μακιγιάζ φωτογράφισης: Μάρω Κοκκόνη
Παραγωγή: Α.Π. ΦΩΤΟΣΤΑΤΟ
Τους ρόλους ερμηνεύουν:  

Περικλής Αλμπάνης, Μαριάννα Λαγουρού, Μαρκέλλα Παππά, Χρήστος Σκορδάς, Κατερίνα Δημητρόγλου, Βασίλης Σαμαριτάκης, Μιράντα Ζησιμοπούλου, Γιώργος Ζώης, Νεκτάριος Δημητρακόπουλος,  Έφη Χαντζούλη

Πληροφορίες:

Θέατρο Ελυζέ, Νυμφαίου 12, Ιλίσια (στάση μετρό- Μέγαρο Μουσικής)
Τηλέφωνο: 210 - 7771766

Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο 9 μμ, Κυριακή 7 μμ 

Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό, συνταξιούχοι, άνεργοι), 10 ευρώ Πέμπτες.
Ειδικές τιμές για γκρουπ (ΚΑΠΗ, σύλλογοι, κ.λπ) κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο: 6933486251







                                    
                                       ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑΤΟΣ


NIKOS 
5 αστεράκΑ
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!! ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!! ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΟΛΟΙ! ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟ ΣΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΠΑΠΠΑ, ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ (ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ), ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΡΔΑ, ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΓΟΥΡΟΥ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΛΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΙΙΡΑΝΤΑ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΗΣΕ, ΟΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ!! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!




ΕΛΙΝΑ
5 αστεράκΑ 
Όσοι δεν την έχουν δει ας σπεύσουν!!!! Ο "πειρασμός" είναι μια από τις παραστάσεις που φέτος αξίζει να δεις.. Το κείμενο του Ξενόπουλου πάντα επίκαιρο μιας και πραγματεύεται κάτι τόσο διαχρονικό όπως η απιστία!! Η σκηνοθεσία του Γιάννη Δρίτσα αν και σε αρκετά σημεία τολμηρή... δίνει μια ιδιαίτερη, ζωηρή, παιχνιδιάρικη νότα που σε κρατά σε εγρήγορση. Βέβαια στα χέρια του κρατούσε από ότι φάνηκε, εκτός απο το αριστούργημα του Ξενόπουλου και μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών!! Από κοινού απογείωσαν το κείμενο, χαρίζοντάς μας 2 ώρες άφθονου γέλιου!!!Πολλά συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη που απέδειξε την ποιότητά του, τον επαγγελματισμό του αλλά και την κριτική του ικανότητα βάσει της οποίας επέλεξε τους συνεργάτες του και μας έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα!!!Πάντα επιτυχίες!!!

Αθανάσιος Φούκας 
5 αστεράκΑ

 Nikolas Vagion
Εξυπνη, ευρηματική και καλοστημένη παράσταση. Τελικά είναι πολύ σημαντικό, ο σκηνοθέτης να είναι και ηθοποιός. Μπράβο στον Γιάννη Δρίτσα και σε όλους τους συντελεστές..

Ελισσάβετ
5 αστεράκΑ
Μία ξεκαρδιστική και πάντα επίκαιρη κωμωδία του Ξενόπουλου, σε μία υπέροχη απόδοση από όλους τους συντελεστές της παράστασης με τον σεβασμό που της αξίζει!

ΛΕΒΑΝΤΗΣ
5 αστεράκΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΤΕΛΕΙΟ..

ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΣ
5 αστεράκΑ
ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!


 ageliki papadopoulou 
 5 αστεράκΑ
Μία δροσερή και τολμηρή κατά κάποιο τρόπο, σκηνοθεσία που ακουμπά με σεβασμο στο υπέροχο κλασικό αλλά πάντα διαχρονικό κείμενο του Γρ. Ξενόπουλου. Υπέροχες ερμηνείες που χαρίζουν απλόχερα το γέλιο. Ξεχωρίσαμε τον Πειρασμό (Μαρκέλλα Παππά) και τον αξιωματικό Νίκο (Βασίλη Σαμαριτάκη) για την ενέργειά τους και για τον τρόπο που γεμίζουν τη σκηνή. Πάντως όλοι ήταν υπέροχοι και επανδρώνουν επάξια ένα πολύ ικανό και ταλαντούχο θίασο. Πολύ όμορφα τα κοστούμια και τα σκηνικά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!


 Χρυσα Δημ.
4,5 αστεράκΑ
ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ!!!


Aγγελική Κυρ.
 5 αστεράκια
Παράσταση διασκεδαστική, με πολύ ζωντάνια και κέφι που σε κρατάει σε όλη τη διάρκεια του έργου. Ξεχώρισα τη Μαρκέλλα Παππά για την τσαχπινιά της,το Χρήστο Σκορδά για το ύφος και την ετοιμότητά του στο διπλό ρόλο και τον Βασίλη Σαμαριτάκη, για τον τρόπο που γεμίζει τη σκηνή με την γρηγοράδα και τη μορφή του.

ιωαννα
5 αστεράκια
  Εκπληκτικό καστ που αποθεώνει το έργο...πολύ γέλιο με χαρακτήρες που σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι....το μόνο σιγουρο,θα το ξανάβλεπα!!!!

Emily
5 αστεράκια
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

ΠΑΝΟΣ
5 αστεράκια
  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,ΜΕ ΠΗΓΑΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!




dhmos kwstas
5 αστεράκΑια
  poli wrea parastash ,exeretika kostoumia

 Xara 
     4,5 αστεράκΑ
    Μια φρέσκια και δροσερή σκηνοθεσία που παράλληλα σέβεται το καταξιωμένο κείμενο. Η ενδυματολογική άποψη είναι αξιόλογη και οι ερμηνείες απολαυστικές. Από κάθε πλευρά είναι μια γενναιόδωρη παράσταση που προσφέρει άφθονο γέλιο και διαχρονικά μηνύματα.

 Λάμπρος Κωνσταντάρας
    4,5 αστεράκΑ
   Μας μεταφέρουν σε μια πολύ ωραία εποχή, διαφορετική, παλιά. Με ιδιαίτερο κείμενο και πολύ καλές ερμηνείες, είναι μια παράσταση που γελάς και περνάς καλά! Νεαροί ηθοποιοί αποκάλυψη!
   
 ειρηνη
    5 αστεράκΑ
    ένα μεγάλο μπράβο σε όσους δούλεψαν για αυτή την παράσταση!! συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου! !!!!!!!
  
χριστινα παπαγιαννη
    4,5 αστεράκΑ
    Παρα πολυ καλη παρασταση! Δεν το περιμεναμε! στην αρχη πηγαμε επιφυλακτικα αλλα τελικα γελασαμε παρα πολυ! μπραβο σας!!!
   
 ειρηνη theatrale
      ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΤΕΛΕΙΟ..ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ..
   
ΣΤΑΘΗΣ
   5 αστεράκΑ
    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ!!!

ΜΑΡΙΑ
   5 αστεράκΑ
    ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!




ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑΣ




 

Την Παρασκευή 21/3 παρακολούθησα μια υπέροχη παράσταση τον Πειρασμό του Ξενόπουλου, ένα διαχρονικό κείμενο που σκηνοθετικά αποδόθηκε με ιδιαίτερο σεβασμό από τον Γιάννη Δρίτσα. Σε έναν πολύ δεμένο θίασο με πολύ καλούς ηθοποιούς και εξαιρετικές ερμηνείες. Ξεχώρισα τον Περικλή Αλμπάνη που μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου, την Μαρκέλλα Παππά που ως πειρασμός ήταν φρέσκια και ζωηρή.
Μια παράσταση για όλη την οικογένεια να τη δείτε.
Ευχαριστούμε Θεατρομάνια!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

 
ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
28 Μαρτίου 2014 at 10:31
Πολύ ευχάριστη κωμωδία με αρκετό γέλιο! Αξίζει να την παρακολουθήσετε!
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
28 Μαρτίου 2014 at 13:42
Χθες είχα τη χαρά να παρακολουθήσω την τελευταία παράσταση του Πειρασμού.Εγώ και η παρέα μου την απολαύσαμε πολύ καθώς ήταν αρκετά ευχάριστη και αστεία.Το συγκλονιστικό όμως της ημέρας, που ήταν και παγκόσμια ημέρα θεάτρου, ήταν η παρουσία της κας Ζαρόκωστα, την οποία και ανέβασαν στη σκηνή να πει δυο λόγια.Έτσι έφυγα με καλές αναμνήσεις.Ευχαριστώ θεατρομάνια!!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΡΕΛΑ
28 Μαρτίου 2014 at 13:58
Ενδιαφέρουσα παράσταση από την οποία θα προτιμούσα να έλειπαν οι έντονες τσιρίδες, που δεν προσφέρουν κατι.
Η παρουσία της Μέλπως Ζαρόκωστα έκλεψε την παράσταση, η οποία σε κάθε περίπτωση βλέπετε ευχάριστα. Ευχαριστούμε Θεατρομανία

ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
28 Μαρτίου 2014 at 15:55
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΩΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!


 ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΤΙΟΥ ΤΟΥ 2014. Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ…:)

Mandy Mandy
Με την ευγενική παραχώρηση της Ελευθερίας Γιωτοπούλου παρακολούθησα την παράσταση "Πειρασμός" στο Θέατρο Ελυζέ. Μας άρεσε. Ευφυής σηνοθεσία και υποκριτική δεινότητα ολων μα όλων των ηθοποιών. Μια παρασταση που σέβεται το θεατρόφιλο κοινό. Στα αρνητικα τα "φτωχά" σκηνικα και η μεγάλη διάρκεια της. Αξίζει να την παρακολουθήσετε.


ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ
26 Μαρτίου 2014 at 12:51
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ


ΠΑΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
26 Μαρτίου 2014 at 08:44
Η παράσταση ήταν χαριτωμένη με αρκετά καλές ερμηνείες. Τα σκηνικά και τα κοστούμια ανάλογα της εποχής. Κατάλληλη παράσταση για όλη την οικογένεια και για μια ευχάριστη έξοδο. Πέρασα πραγματικά ένα πολύ ευχάριστο βράδυ. Ευχαριστώ για την πρόσκληση .


Bob Karydas - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ
24 Μαρτίου 2014 at 00:51
Το ζεστό και συντροφικό θεατράκι των Ιλισίων, μας φιλοξένησε κτες 23/3/14 και παρακολουθήσαμε την όμορφη παράσταση ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, από βετεράνους ,αλλά και νέους ηθοποιούς που με όρεξη και ταλέντο, μας χάρισαν ανέμελες ώρες γέλιου και διασκέδασης. Ευχαριστούμε πολύ θεατρομάνια για τις προσπάθειές σου.

 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
24 Μαρτίου 2014 at 15:57
Πολύ ευχάριστη παράσταση ( ο πειρασμός έδωσε ρέστα ).
Ευχαριστούμε πολύ Θεατρομάνια

Τσούχα Αγγελική
24 Μαρτίου 2014 at 11:18
Πάρα πολύ ωραία και ευχάριστη παράσταση. πολύ καλές ερμηνείες. αρκετό γέλιο. Το προσωπικό του θεάτρου πάρα πολύ ευγενικό. Ευχαριστώ, Θεατρομάνια!


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
24 Μαρτίου 2014 at 08:31
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ
.


  ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΘΗΝΑ  
24 Μαρτίου 2014 at 13:21
Πολύ ωραία παράσταση.Το γέλιο βγαίνει αβίαστα..Πολύ ωραίες ερμηνείες και σενάριο..

Όλγα Ρουμελιώτη
24 Μαρτίου 2014 at 13:14
Παρακολούθησα την παράσταση την Κυριακή 23 Μαρτίου. Το θέατρο ήταν κατάμεστο και οι υπεύθυνοι φιλόξενοι. Οι ηθοποιί με ζωντάνια και κέφι. Μια ευχάριστη παράσταση. Ευχαριστούμε ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ.
 

ΣΤΗΣ 22-03-14 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ 2ΩΡΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
23 Μαρτίου 2014 at 23:20
ενδιαφερουσα παρασταση
ευχαριστούμε θεατρομανια


 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΕΛΛΗΣ
22 Μαρτίου 2014 at 17:52
Καλοστημένη και ευρηματική παράσταση. Λιτά και απέριτα σκηνικά. Ωραία δουλειά του σκηνοθέτη Γιάννη Δρίτσα. Μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα στον πειρασμό.(Μαρκέλλα Παππά) για την τόση ζωντάνια. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση Θεατρομανία.


Angel Evagelinakis
22 Μαρτίου 2014 at 12:24
Το ειχα παρακολουθησει και περυσι στο ιδιο θεατρο με αλλους ηθοποιους πλην του Σαμαριτακη!!!Θεωρω πως αυτην την σεζον οι ηθοποιοι εδεναν πιο πολυ μεταξυ τους!!!Ο Σαμαριτακης εξαιρετικος και στις 2 παραστασεις!!Ειναι μια ωραια προταση για εξοδο!!!Προτεινεται ανεπιφυλακτα.Ζητω συγνωμη για την καθυστερηση της κριτικης μου!!!Ευχαριστω πολυ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την προσκληση!!!


ΜΕΛΑΝΙΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
22 Μαρτίου 2014 at 18:30
Παρακολουθησα την παρασατση «Πειρασμος” το Σαββατο 15 Μαρτιου. Μια αρκετα καλη παρασταση που σε διαφορα σημεια μου θυμιζε πολυ την ελληνικη ταινια. Οι ηθοποιοι ηταν εξαιρετικοι. Ειδικα στο τελος ο «τροφαντουλης» γαμπρος αρκετα καλος. Αξιζει να πατε να την δειτε. Ευχαριστω.

χρυσουλα ρουμελιωτη
22 Μαρτίου 2014
ειδα χθες τον πειρασμο , πολυ ωραιοι ηθοποιοι, χιουμορ, ηταν μια ωραια βραδια. σας ευχαριστω για την προσκληση!!

ΒΑΣΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
22 Μαρτίου 2014 at 01:18 
μια εξαιρετικη παρασταση που δεν πρεπει να χασει κανεις!!!!απο τις ερμηνειες των ηθοποιων μεχρι την σκηνοθεσια ολα ηταν κατι παραπανω απο τις προσδοκιες μου… να ειστε καλα για τη προσκληση!!!!


ΑΝΝΑ ΧΑ'Ι'ΔΑΡΗ
21 Μαρτίου 2014 at 19:44
 
παρακολουθησα χθες την παρασταση κ περασα μια πολυ ομορφη βραδια με ενα πολυ αστειο θεατρικο.μπραβο τους.
Reply

ΔΗΜΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
21 Μαρτίου 2014 at 17:39

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΒΑΛΕΡΑ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ’.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΓΕΛΙΟ!ΑΞΙΖΕΙ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!



Γιάννης Παντελαιος
20 Μαρτίου 2014 at 00:35
αποψε ειδαμε τον πειρασμο......... ευχαριστη παρασταση με ωραιες ερμηνειες. ευχαριστουμε theatromania....παναγιωτης παντελαιος

Όσοι δεν την έχουν δει ας σπεύσουν!!!! Ο «πειρασμός» είναι μια από τις παραστάσεις που φέτος αξίζει να δεις.. Το κείμενο του Ξενόπουλου πάντα επίκαιρο μιας και πραγματεύεται κάτι τόσο διαχρονικό όπως η απιστία!! Η σκηνοθεσία του Γιάννη Δρίτσα αν και σε αρκετά σημεία τολμηρή… δίνει μια ιδιαίτερη, ζωηρή, παιχνιδιάρικη νότα που σε κρατά σε εγρήγορση. Βέβαια στα χέρια του κρατούσε από ότι φάνηκε, εκτός απο το αριστούργημα του Ξενόπουλου και μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών!! Από κοινού απογείωσαν το κείμενο, χαρίζοντάς μας 2 ώρες άφθονου γέλιου!!!Πολλά συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη που απέδειξε την ποιότητά του, τον επαγγελματισμό του αλλά και την κριτική του ικανότητα βάσει της οποίας επέλεξε τους συνεργάτες του και μας έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα!!! Πάντα επιτυχίες!!!

Παρακολούθησα την παράσταση στις 14/3 κ ευχαριστώ την Θεατρομανια για την πρόσκληση :)
Μια ενδιαφέρουσα παράσταση με πολύ καλούς ηθοποιούς….Θα έλεγα στο πρώτο μέρος δεσπόζει η παιχνιδιάρικη παρουσία της καμαριέρας (Μαρκέλλα Παππά) κ στο δεύτερο εντυπωσιάζει ο εύσωμος γαμπρός (Βασίλης Σαμαριτάκης) με το υποκριτικό του ταλέντο…θύμιζε λίγο κάτι δικηγόρους παλαιότερων εποχών όταν κατενθουσίαζαν κ συμπαρέσυραν το κοινό τους αγορεύοντας στα δικαστήρια της Ευρώπης.
Σταθερές αξίες φυσικά ο συμπαθέστατος κύριος του σπιτιού (Περικλής Αλμπάνης) κ η κόρη (Κατερίνα Δημητρόγλου) η οποία κρατά μια πιο μετριοπαθή στάση απέναντι στην απιστία του άντρα της (σε αντίθεση με την αδερφή της) εκφράζοντας έτσι μια ανωτερότητα κ δύναμη ψυχής (κατ εμέ :p).


Παρακολουθησαμε την παρασταση το σαββατο 15/3 και ευχαριστουμε την θεατρομανια για την προσκληση.πολυ ωραια παρασταση με πολυ γελιο, πολυ καλη η ερμηνεια των ηθοποιων,οι οποιοι το απογειωσαν .τη συνιστω ανεπιφυλακτα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ.

Απίθανη, ξεκαρδιστική παράσταση. Το σενάριο ευρηματικό. Συγκλονιστικές οι ερμηνείες των ηθοποιών. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μπράβο στους συντελεστές


ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
17 Μαρτίου 2014 at 00:36
πολυ ωραια παρασταση..

ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
17 Μαρτίου 2014 at 08:58
Ευχάριστη παράσταση, δύο ώρες ξένοιαστες με καλό χιούμορ και εξαιρετικές ερμηνείες.

ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ
17 Μαρτίου 2014 at 19:04
Πολυ καλη παρασταση! Υπεροχο θεατρο!

ΔΡΑΓΑΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
17 Μαρτίου 2014 at 15:38
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΩΜΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!

Ο Ξενόπουλος είναι από πιο αγαπημένους μου συγγραφείς οπότε δεν θα μπορούσα να είμαι αντικειμενική στην κριτική μου. Το έργο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ είναι από τα λίγα που δεν έχω διαβάσει. Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Η παράσταση ήταν χαριτωμένη με πολύ καλές ερμηνείες. Κατάλληλη για ένα ευχάριστο και ανέμελο αυπόγευμα Κυριακής

ΚΟΥΜΑΡΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
16 Μαρτίου 2014 at 10:51Χθες 15/3 παρακολούθησα την παράσταση ,μετά από 2πλη πρόσκληση που κέρδισα από το θεατρομάνια. Είναι η 2η χρόνια που παίζεται …Σαφώς πολυ βελτιωμένη και δεμένη .Υπήρχε τρομερή χημεία ανάμεσα στους ηθοποιούς και γρήγορος λόγος .Δεν σε άφηνε να βάρεθεις .. Ξεχώρισα την »ζακυνθινή ερμηνεία του Βασίλη Σαμμαριτάκη» πραγματικά 2 πολύ ευχάριστες ώρες !!

Ευχάριστη παράσταση με καλές ερμηνείες!!!



Καλή παράσταση!!
Ευχαριστούμε Θεατρομανία!

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
15 Μαρτίου 2014 at 17:22
Παρακολουθησα εχθες την παρασταση πειρασμος και μου αρεσε αρκετα!ηταν ευχαριστη με πολλες στιγμες γελιου.σας ευχαριστω!

Παρακολούθησα την παράσταση μετά από πρόσκληση του ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ κ ευχαριστώ θερμά!Ήταν μια πολύ ευχάριστη παράσταση, με άρωμα παλαιάς εποχής αλλά διαχρονικά στοιχεία και φρέσκιες και πολύ καλές ερμηνείες!Ξεχωρίζω αυτές της «Πολυξένης», του γαμπρού «Νίκου» αλλά και του πειρασμού – Καλλιόπης!!!


KΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
15 Μαρτίου 2014 at 02:00
αξιολογη παρασταση με ωραιους ηθοποιους.περνας ευχαριστα βλεποντας την.ευχαριστω για την προσκληση.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
14 Μαρτίου 2014 at 17:47
ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΦΟΝΣΟΥ .ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
15 Μαρτίου 2014 at 17:22
Παρακολουθησα εχθες την παρασταση πειρασμος και μου αρεσε αρκετα!ηταν ευχαριστη με πολλες στιγμες γελιου.σας ευχαριστω!


ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ
14 Μαρτίου 2014 at 00:14
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ


ΚΟΡΕΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΤΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
παρακολουθησα τη παρασταση μετα απο παραχωρηση της Stella Papadakh
Παρακολουθησα την παρασταση στις 9 Μαρτιου.Η παρασταση ηταν εξαιρετικη, η ερμηνεια των ηθοποιοων καταπληκτικη και κρατουσε το ενδιαφερον μου σ ολη την παρασταση…Σ ευχαριστω πολυ Θεαατρομανια για αλλη μια παρσταση που μου χαρισες…:)
Ευχαριστώ θεατρομάνιααααααα για την πρόσκληση. :)


ΕΛΕΝΗ
12 Μαρτίου 2014 at 11:37
Παρακολούθησα την παράσταση στις 8/3 και μπορώ να πω ότι είναι αξιόλογη παράσταση. Ο χώρος ήταν ευχάριστος και άνετος. Μπράβο στους ηθοποιούς για την ερμηνεία τους.


Στις 9/3 παρακολουθησα την παρασταση Ο πειρασμος αρκετα καλη παρασταση με πολυ καλες ερμηνειες ,περασα ενα ευχαριστο απογευμα.Ευχαριστω πολυ για την προσκληση


ΕΙΡΗΝΗ ΖΕΡΖΕΛΙΔΟΥ
10 Μαρτίου 2014 at 01:51
Παρακολούθησα την παράσταση την Κυριακή 9/3.Οι ερμηνείες ήταν πολύ καλές και απαιτούσαν την προσοχή του θεατή σε όλη την παράσταση. Τα σκηνικά και τα κοστούμια θύμιζαν άλλη εποχή. Πέρασα πραγματικά ένα πολύ ευχάριστο βράδυ. Ευχαριστώ για την πρόσκληση Θεατρομάνια.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…

ΟΛΓΑ ΠΙΤΖΕΡΑΚΗ
9 Μαρτίου 2014 at 15:22
Ευχαριστη και χαριτωμενη παρασταση,αν και μας κουρασε λιγο προς το τελος. Ειχε παντως αρκετες στιγμες γελιου και οι ηθοποιοι ηταν αψογοι στους ρολους τους.Ανετο θεατρο και ευγενεστατοι οι ανθρωποι του.


 ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΜΟΥΖΑΚΗ
Πολύ καλή παράσταση, με ευχάριστους διαλόγους και πολύ καλές ερμηνείες! Ό,τι έπρεπε για Σαββατόβραδο! Ευχαριστώ πολύ τη Θεατρομάνια για την πρόσκληση!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΒΑΣΤΙΚΟΓΛΟΥ
8 Μαρτίου 2014 at 02:24
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ


ΑΛΕΞΙΑ ΒΕΡΓΗ
8 Μαρτίου 2014 at 09:41
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΦΙΛΗ
8 Μαρτίου 2014 at 20:11
Παρακολούθησα την παράσταση στις 6/3. Το έργο είναι του Γρηγόρη Ξενόπουλου πολύ γνωστού Ζακυνθινού συγγραφέα που εζησε μέχρι το 1951. Το έργο από μόνο του είναι πολύ καλό με πολλές κωμικές καταστάσεις αλλά οι εξαιρετικότατες ερμηνείες των ηθοποιών το απογείωσαν. Ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα τον χοντρούλη γαμπρό και τον Πειρασμό για τις εξαιρετικές γκριμάτσες τους.Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ θεατρομάνια για την πρόσκληση…..

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
8 Μαρτίου 2014 at 10:44
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 7.3 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΒΡΑΔΥ.Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ , ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

                     ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, ΣΤΟ FACEBOOK
  

Evelina Nodara
Άρτια υποκριτικά εξυπνη και καλοστημένη παράσταση!!


Iliana Hellena
Πειρασμος!!! η αυλαια ηταν μαγικη εκρηξη με τν ερμηνεια ολων των ηθοποιων δινοντας εμψυχα γελιο απολαυση !!τιμησαν το χειροκροτημα !!με ξεκουρασε η διψα τς τεχνης τα φωτα των ηθοποιων!!ενα μεγαλο ευχαριστω για αυτο που δικαιως επιβραβευεται με εννοια !






Δεν υπάρχουν σχόλια: