Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΨΕ, 29/7, ΣΤΙΣ 21:00, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ:ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ.

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ:ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 29/7/14, ΣΤΙΣ 21:00.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ. ΑΡΩΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΕΡΙΑ, ΡΕΣΩ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ Η ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΣΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ. SILENCE IS A WAR CRIME!!!
ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΝΕΦΕΛΕΣ-ΠΛΟΥΤΟΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΥΜΑ (ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟ). ΠΡΩΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΑΡΤΖΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΚΛΑΒΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΥΑΤΑΚΕΡΟΥ). ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ, ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΝΙΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ, ΖΩΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ

Η ΘΕΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ''ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?? Ε ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ'''. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!!!
ΚΑΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΛ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ: ''ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!''
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!

ΚΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΜΑΣ 29/7 ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΑΒΒΑΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ


Ο ΦΙΛΟΣ ΝΑΣΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ, 29/7, 21:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΒΙΛΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ: ''ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 28/7/1914 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ.'' ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, 28/7/2014ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ 29/7/2014, 21:00.ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. SILENCE IS A WAR CRIME.
                                                             

                                        ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ (28/7) ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ (29/7) ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΤΟΥΣ: ΝΑΣΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, ΒΙΛΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΗ ΜΑΣΟΥΡΑ, ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ: ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΘΕΟΠΟΥΛΑ) ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΚΑΤΡΑΚΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ: ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ, ΜΕΛΠΩ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΥΖΗ, ΤΗΣ MOSTRA(GRAFIC ARTS) ΓΙΑ ΤΑ 500 ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΙΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΝΙΚΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΤΟ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ  ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 29/7/ 21:00). ΣΤΗΝ ΟΛΌΝΥΧΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: