Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ZOOM, O ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΧΑΝΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ''ΠΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΕΣ'' MΙΛΑNΕ , ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ TOYΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ TOYΣ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ,''Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ'' ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΡΕΜΙΕΡΑ 8/3/2013, ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ).


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ZOOM, O ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΧΑΝΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ''ΠΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΕΣ'' MΙΛΑNΕ , ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ TOYΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ TOYΣ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ,''Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ'' ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΡΕΜΙΕΡΑ 8/3/2013, ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ).ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ» ΚΩΜΩΔΙΑ ΗΘΩΝ του Γρηγόριου Ξενόπουλου από τη θεατρική ομάδα, «Πενίας Τέχνες».
Σκηνοθεσία-κινησιολογία: Βασίλης Σαμαριτάκης.
Σχεδιασμός φωτισμού: Σπύρος Μαρτζούκος-Νίκος Χρηστίδης
Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Κοντός-Βασίλης Σαμαριτάκης
Σκηνογραφία: Ναταλία Καλαϊτζή-Βασίλης Σαμαριτάκης
Κοστούμια: Μυρτώ Καραπιπέρη
Make up stylist: Μαρία Δράμη
Φωτογραφίες: Κώστας Δημητρακόπουλος

Ερμηνεύουν: Μαρία Λάζαρη, Ξενοφώντας Χαντζής, Βασίλης Σαμαριτάκης, Γιάννης Ρωμανός, Χρύσα Μπαλατσούρα, Σοφία Σταμάτογλου, Νάνσυ Μπρίνια, Νίκος Χρηστίδης, Μιχάλης Κοντός.
«Ο Πειρασμός» είναι μία ηθογραφική κωμωδία, που διηγείται την ιστορία μιας αθώας αλλά σκερτσόζας καμαριέρας, που ξετρελαίνει τους άνδρες και τους βάζει στον πειρασμό να διαπράξουν το γλυκό έγκλημα της απιστίας. Μικρές αμαρτίες, ζήλιες, παρεξηγήσεις και διάφορες άλλες κωμικοτραγικές καταστάσεις ξεδιπλώνουν την καθημερινότητα ενός μεγαλοαστικού σπιτιού μέσα από ένα καυστικό χιούμορ που καθηλώνει. Κάθε Παρασκευή στις 9:30 μ.μ. και κάθε Σάββατο στις 6:30 μ.μ. από 8/3/13 έως και 27/4/13 στο Θέατρο ‘’Ελυζέ’’, Νυμφαίου 12, Ιλίσσια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: