Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

50 ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ'', ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ 2016.

Στην εορταστική εκπομπή της προπαραμονής της Πρωτοχρονιάς του 2016 (Τρίτη 29/12/15), ''ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ'', στο dailytvradio.gr, με τον ηθοποιό Βασίλη Σαμαριτάκη, 50 αγαπημένοι ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, ευχήθηκαν (γραπτώς) για το 2016.  Η σελίδα αγαπώ τον Έλληνα Ηθοποιό, σας εύχεται να έχετε μία πολύ όμορφη χρονιά, με 2016 ευχές για υγεία, δημιουργία, ευημερία και πολλά χαμόγελα!!!  Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!

     Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ


  Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΧΑΡΗ ΑΡΖΟΓΛΟΥ



                 

50 ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ'', ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ 2016



Άννα Φόνσου :
(Ηθοποιός)

Βασίλη, εύχομαι σε σένα και τους ακροατές σου, ό,τι καλύτερο.. Καλή συνέχεια στην εκπομπή σου, με πολλές ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με ανθρώπους που έχουν προσφέρει με την εργασία τους, στο θέατρο και τον πολιτισμό μας.Καλές γιορτές σε όλους με αγάπη πάνω από όλα για το συνάνθρωπο. Το 2016 εύχομαι να βελτιωθούν τα πράγματα και η Ελλάδα μας επιτέλους να μπορέσει να ανασάνει.


Μάρθα Kαραγιάννη :
(Ηθοποιός)

Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία κι ευτυχία για όλο τον κόσμο από άκρη εις άκρη και να ξαναβρούμε το χαμένο μας χαμόγελο. Στους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά και να βρουν λύση στο προσωπικό τους δράμα. Σε σένα Βασίλη, εύχομαι χρόνια πολλά και καλά και καλές εκπομπές.
Γιάννης Βόγλης :
(ηθοποιός)

Βασίλη,σου εύχομαι να συνεχίσεις το σημαντικό έργο σου, γιατί προσφέρεις ένα βήμα που δεν ελέγχεται από κανένα..τα Bloqs και το διαδίκτυο γενικά, προσφέρουν μία ελευθερία παραπάνω, ανοίγονται πύλες, χωρίς να υπάρχει έλεγχος, στα υπόλοιπα που υπάρχουν, δεν υπάρχει βέβαια λογοκρισία, αλλά υπάρχει ένας έλεγχος κατευθύνσεων . Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους και να ανοίξουν και οι δουλειές για όλους τους ανθρώπους, που μαστίζονται από τη φτώχεια και την ανεργία.


Ευαγγελία Σαμιωτάκη :
(ηθοποιός)

Εύχομαι να μη δούμε το 2016, ο,τι είδαμε το 2015, ουτε τα οικονομικά,ούτε όλη αυτή την αιματοχυσία που είδαμε. Τι να ευχηθώ τώρα στον κόσμο...ψέματα; Κουράγιο, κουράγιο, τα πράγματα είαι δύσκολα, αλλά με τη βοήθεια του Χριστούλη και της Παναγίας, ελπίζω να βελτιωθούν κάπως τα πράγματα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Να έιναι όλος ο κόσμος καλά!!!


 Δέσποινα Στυλιανοπούλου :
(Ηθοποιός)
Βασίλη μου αγαπημένε, σου εύχομαι σε σένα προσωπικά χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και καλή συνέχεια στο όμορφο έργο σου. Σε όλο τον κόσμο εύχομαι Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Σας αγαπώ πολύ, τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους.






Σοφία Φιλιππίδου
(Ηθοποιός-συγγραφέας)
Για το νέο έτος 2016 εύχομαι κλασσικά υγεία τύχη και χαρά και δικαιοσύνη να μην χάσουμε την ισορροπία μας να βρούμε την δύναμη αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Η κρίση κράτησε πολύ καιρό και πιστεύω πως ολοι πήραμε το μήνυμα. Κανείς δεν μπορεί μόνος του σ΄αύτη την ζωή. Για να αλλάξουμε τους εαυτούς και τους άλλους χρειάζεται συνεργασία αλληλεγγύη και κατανόηση. Και η πολιτική εξουσία δεν μπορεί άλλο να μην καταλαβαίνει την βαθειά ανάγκη ανανέωσης του τρόπου διακυβέρνησης και την μεγάλη αναγκη απόδοσης δικαιοσύνης. Αυτά εύχομαι και καθένας άνθρωπος να έχει δικαίωμα στην εργασία και στα δικά του χρήματα. Τέλος στα συσσίτια και στις φιλανθρωπίες. Εργασία και δικαιοσύνη είναι τα καλύτερα δώρα που θέλω να φέρει ο Αϊ Βασίλης και να γυρίσουν πίσω τα λεφτά και οι πτυχιούχοι! Χρόνια πολλά και μακάρι οι πρόσφυγες όλοι να βρουν τον δρόμο τους... Ζητάω πολλά;





 Γιώργος Λαμπάτος :
(Ηθοποιός)

Βασίλη μου καλέ μου φίλε και άξιε συνεργάτη,εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με την ευχή να ξαναγεννηθούμε όλοι μας πιο δυνατοί πιο χαρούμενοι πιο σοφοί από ποτέ!!!Καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές!!









Παναγιώτης Αθανάσιος Χατζηκουτσέλης
(Ηθοποιός-κειμενογράφος)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΌΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ: "ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"
...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!









Ελπίδα Μπραουδάκη 
(ηθοποιός)

Εμείς που βρεθήκαμε σ' αυτό τον τόπο, κάτω απ' αυτό τον ήλιο κι έχουμε για κληρονομιά τη χαρά της ζωής, εύχομαι να ξαναβρούμε στα μάτια του άλλου, τον εαυτό μας και τον άλλο, και μαζί να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε πάλι.





Γιώργος Λιβανός :
(Σκηνοθέτης-ηθοποιός)

Ευχές για μια όμορφη γεμάτη και αισιόδοξη Νέα Χρόνια. Ο νέος χρόνος ας φέρει χαρα και ελπίδα σε όλους και μεγάλη ηρεμία στις ψυχές. Γαλήνη και χ αμογελλα που τόσο χρειαζόμαστε σε συνδυασμό με ασφάλεια που τόσο μας λείπει. Υγεία και επιτυχίες σε σένα και στην εκπομπή σου Βασίλη!!!  Καλή χρονιά!







Γιώργος Γεωργίου: 
 (Ηθοποιός- κειμενογράφος)

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΜΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.... ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ 2016. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.



Γιώργος Βασιλείου   (Ηθοποιός)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Θα ήθελα να βρω και να δώσω μιαν ευχή στους νέους μας πέρα από την αισιοδοξία που να ήταν πιο πρακτική αλλά δυσκολεύομαι να την βρω. Ας ευχηθώ λοιπόν η αισιοδοξία... να βρει τρόπο να βγάλει τα παιδιά μας από τις συμπληγάδες της ντροπής του σήμερα και να αρμενίσουν ξανά ως πολίτες του κόσμου στα νερά της ελπίδας, της ελευθερίας και του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Σε ευχαριστώ φίλε Βασίλη... καλά Χριστούγεννα και πάντα επιτυχίες.

Μαίρη Ραζή :
(Ηθοποιός) 

Βασίλη, μου αρέσει πολύ που ασχολείσαι με τόση αγάπη για το θέατρο και τους ηθοποιούς το εκτιμώ ιδιαιτέρως.
Ευχομαι καλά χριστούγεννα σε όλη την οικουμένη.ειδικά εδω στην ελλάδα ευχομαι εμείς οι έλληνες να βγουμε από τη φτώχεια να αντέξουμε την απαξία των πολιτικών που δεν μας υπολογίζουν και να μην χάσουμε την αξιοπρέπεια μας.Ευχομαι να σταματήσουν οι πολεμοι και να πάψει το Αιγαίο να είναι φέρετρο για απελπισμένους κυνηγημένους κατατρεγμένους .Ευχομαι ειρήνη και υγεία









Γιάννης Δρίτσας
(Ηθοποιός-σκηνοθέτης)

Τι να ευχηθώ;;....υγεία...κ ψυχοσωματική ανέλιξη!!!

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ:
(Ηθοποιός) 

Υγεία ..Αλληλεγγύη ..και Μαχητικότητα ...
Υγεία ..Αλληλεγγύη ..Αγάπη ..και Μαχητικότητα ...
Υγεία ..Αλληλεγγύη ..Αγάπη ..και Μαχητικότητα ..Καλή λευτεριά ...









ΠΕΝΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ :
 (Ηθοποιός)

BAΣΙΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ. ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ .ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ.!!!!!!!!





ΖΩΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ :
 (Ηθοποιός)

Καλές γιορτές.
Μακάρι όλοι οι στίχοι από το Imagine του John Lennon να πραγματοποιηθούν!



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ :
 (Ηθοποιός-σκηνοθέτης)

Να σαι καλά Βασίλη μου και καλές γιορτές να χεις....
Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία και αγάπη. Και μπορεί η υγεία να μας χαρίζεται, αλλά την αγάπη μπορούμε να την δώσουμε ή να την δείξουμε εμείς. Ας μην την τσιγκουνευτούμε. Την έχουν όλοι γύρω μας ανάγκη ίσως πιο πολύ από ποτέ




 






Ζανό Ντάνιας ¨
( ηθοποιός )
ΕΥΧΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2016 :
1-ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
2- ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΜΙΣΘΟ ΙΚΑ ΚΛΠ.ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ..ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ.
3- ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ..ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΑΣ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗ, ΧΡΗΜΑ, ΣΕΞ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ


Μαίη Σεβαστοπούλου
(Ηθοποιός-σκηνοθέτης-συγγραφέας)

"Εύχομαι σε όλους μας, να είναι το 2016 γεμάτο υγεία και δημιουργικότητα!"




















Νότα Παρούση :
(Ηθοποιός)

Βασίλη μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Και στους ακροατές της ραδιοφωνικής σου εκπομπής, αλλά στους αναγνώστες της ομώνυμης με την εκπομπή σου, στήλη, εύχομαι ό, τι καλύτερο για τον καινούργιο χρόνο και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να είμαστε αισιόδοξοι για το 2016. Και ελπίζω ο Θεός που αγαπάει την Ελλάδα να τη βοηθήσει...


Νίκος  Γ. Κατράκης
( Σκηνοθέτης- σεναριογράφος )

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και ο νέος χρόνος να φέρει τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο. Υγεία δημιουργία και αλληλεγγύη. Συγχαρητήρια για την εκπομπή σου Βασίλη μακάρι να συνεχίσεις να στηρίζεις μέσα από αυτήν και τη στήλη σου κάθε αξιόλογη καλλιτεχνική προσπάθεια γιατί ο χώρος το χρειάζεται. Καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες.





Ρένος Ρώτας
(Ηθοποιός)

Βασιλη δεν ξερω αν εχεις καμια σχεση με τον Αγιο Βασιλη, παντως μεσα απο την εκπομπη σου μας κανεις ενα καταπληκτικο δωρο! Συνεχισε ετσι! Δουλεια, δουλεια και πραξεις... Να κανουμε περισσοτερα απο αυτα που λεμε! Και παντα με αγαπη! Για ολα τα πλασματα που υπαρχουν στον κοσμο αγαπη!

Πηνελόπη Σταυροπούλου :
(ηθοποιός-συγγραφέας)

 Εύχομαι το 2016 εκτός απο αγάπη, να φέρει και κατανόηση στο διαφορετικό! Κυρίως εύχομαι να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι, να μην περιμένουμε πλέον απ τους άλλους, να είμαστε υπεύθυνοι σε κάθε τι που κάνουμε σαν να είμαστε το παράδειγμα για άλλους, ο καθένας ξέχωρα και όλοι μαζί! Μετά θα είμαστε ψυχικά υγιείς, οπότε... έπονται οι χαρές!






Γιώργος Αυγερινός :
(σκηνοθέτης-ηθοποιός)

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη....εύχομαι ολόψυχα να δούμε έναν κόσμο όπου επιτέλους θα έχει επικρατήσει ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της ανθρωπότητας, που δεν είναι άλλο από την παγκόσμια ειρήνη!






Γιώργος Βούλγαρης
(Ηθοποιός)

Πέρα από τα μέγιστα αυτονόητα (υγεία -αγάπη) εύχομαι ο καθένας και καθεμία από εμάς να βρει εσωτερική γαλήνη και να αναθεωρήσουμε μέσα από επίγνωση τον τρόπο ζωής μας που μας έφερε στις σημερινές καταστάσεις. Για σένα Βασίλη μου προσωπικά θα ευχηθώ τα καλύτερα σύν ωραίες θεατρικές δημιουργίες.










Ζωή Τριανταφυλλίδη :
(Ηθοποιός)

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, ευτυχία και κυρίως με αγάπη για το συνάνθρωπο και με αποδοχή του διαφορετικού. Άλλωστε όπως είχε πει κάποτε κάποιος μεγάλος, δεν κινδυνεύουμε από αυτούς που δε μας μοιάζουν αλλά  από αυτούς που δήθεν μας προστατεύουν...






Μαρία Δρακοπούλου :
( ηθοποιός )

Ό, τι καλύτερο να φέρει το νέο έτος και το αφήνω ανοιχτό, γιατί ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε λαός επιδιώκει τα δικά του θέλω και οράματα για τη ζωή… εννοείται, υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη, αυτά είναι πια σταθερές αξίες, που πρέπει να υπάρχουν, αλλά δυστυχώς δεν τις υπηρετούμε, αλλά τέλος πάντων. Εύχομαι επίσης, το γκρίζο σύννεφο που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας, γιατί υποφέρει όλος ο κόσμος, όχι μόνο οι Έλληνες, να φύγει επιτέλους κάποια στιγμή. Αισιοδοξώ πως θα διορθωθούν τα πράγματα, τώρα υπάρχει ο σκοταδισμός, αλλά θα ακολουθήσει και η αναγέννηση… μετά από το σκοτάδι άλλωστε, πάντα έρχεται το φως, άρα, νομοτελειακά, θα έρθουν και πιο φωτεινές μέρες … Προσωπικά σε σένα Βασίλη μου, εύχομαι τα καλύτερα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλή συνέχεια στην όμορφη εκπομπή σου!!

Γιώργος Τριανταφύλλου :
(Ηθοποιός-σκηνοθέτης)

Εύχομαι το 2016 να ξαναγεννηθεί το χαμόγελο, η αγάπη και το φως σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Να έχουμε δύναμη και να δουλέψουμε για αυτό, όλοι μαζί και κάθε ένας ξεχωριστά , γιατί ό,τι κάνουμε για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ό, τι κάνουμε για τους συνανθρώπους μας, ζει αιωνίως. Υγεία, Ειρήνη και ανθρώπινα δικαιώματα σε όλους







Μαρία Μπαλτατζή :
(ηθοποιός, δημιουργός της Πολιτείας Θεάτρου στη Θεσσαλονίκη)

Η δουλειά του ηθοποιού να είναι απόλαυση και η απόλαυσή του, να είναι η δουλειά του. Για τους συμπατριώτες μας, εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά και να έχουμε τα κουράγια ενός Οδυσσέα, για να φθάσουμε στον ποθητό μας τόπο… Κουράγιο, κουράγιο, συμπατριώτες μας. Καλή συνέχεια στην υπέροχη εκπομπή σας. Καλή χρονιά σε όλους!!!









Πέτρος Αποστολόπουλος:  (Ηθοποιός)

Βασίλη Καλή Χρονιά και σε σένα και σε όλους! Που για μένα σημαίνει, δράση και δημιουργία. Έτσι μπορούμε να διώξουμε απ' τη σκέψη μας την γκρίνια κι αυτά που μας τραβάνε στο βυθό και να τ' αντικαταστήσουμε μ' αυτά που μας γεμίζουν και μας φωτίζουν!

                                                                                                                                                                                                                                                   
Πάντης Κούσης :
(Ηθοποιός-σεναριογράφος)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΙΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΕΥΛΟΓΙΑ,ΕΙΡΗΝΗ!!!ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΑΣΙΛΗ,ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡ"ΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ,ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ",ΝΑ ΚΟΙΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ!!ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ?


Μαρίτα Ρίτζι :
(Ηθοποιός-συγγραφέας)

Αγαπημένε μου Βασίλη..εύχομαι να χαμογελάς πολύ και το 2016 να είσαι υγειής πάνω από όλα και να προσφέρεις στο θέατρο. Σε όλους τους συναδέλφους εύχομαι αγάπη,αλληλεγγύη και δημιουργία. Σε όλο το κόσμο θέλω να πω πως η αγάπη είναι το ωραιότερο δώρο.Χαρίστε την απλόχερα και μη ξεχνάτε να ερωτεύεστε και να χαμογελάτε.2016 ευχές για όλο το κόσμο.













Γιάννης Τριβέλλας :
(Ηθοποιός)

Χρόνια Πολλά με Αγάπη-Υγεία-και μακάρι ο ερχομός του νέου έτους να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε απο τους 300 Ψεύτες Ανθέλληνες, προδότες που ξεπουλάνε στο έπακρον τον βασανισμένο ελληνικό λαό... και τον ρήξανε να τρώει από τα σκουπίδια, τα αποφάγια, που πετάνε αυτοί και οι ακόλουθοι τους.....Καλή χρονιά!!!


Μάκης Ψαραδέλλης :
(τραγουδοποιός )

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ...






Γιάννης Ρωμανός :
(Ηθοποιός-συγγραφέας)

Ευχομαι για το νεο ετος ....στην Ελλαδα ...να. ..βγει επιτελους απο το τελμα ....ευχομαι στον κοσμο ...να μην οδηγηθει σε νεο Παγκόσμιο πολεμο ...που δυστυχως καραδοκει ...τελος στους συναδελφους ,καλλιτεχνες ,δημιουργους καθε ειδους τεχνης ευχομαι ομονοια . Ειστε μοναδικοι μην το ξεχνατε φιλοι μου ...δεν ζητε και δημιουργειτε σε συναρτηση με τους αλλους ....επομενως ΟΜΟΝΟΙΑ






Κυριακή Ρωμανού :
(Ηθοποιός)

Για τον καινούριο χρόνο εύχομαι άλλο μνημόνιο να μη μας βρει!! Καλή χρονιά σε όλους












Χρήστος Σάββας :
(ηθοποιός-συγγραφέας)

ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ, ΠΙΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΠΟΝΑΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ!!!!!!!









Ειρήνη Σταματίου:
(Ηθοποιός-συγγραφέας)

Βασίλη μου, σου εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρει καινούργια ξεκινήματα αντάξια του σπουδαίου ταλέντου σου. Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις ακούραστος με την ίδια ζωντάνια, συνέπεια και αφοσίωση να κάνεις όλα εκείνα που σε γεμίζουν και που τα υπηρετείς με τόσο ήθος και υπευθυνότητα. Για όλο τον κόσμο εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει περισσότερες ‘αφίξεις’- σε όλους τους τομείς-, ελάχιστες αναχωρήσεις και αποχωρισμούς ,αγάπη, σύνεση , ειρήνη και καθαρή σκέψη. Ευτυχισμένο, χαρούμενο και δημιουργικό το 2016!







Βάσω Στρακαντούνα : 

(Ηθοποιός, Δημοτική Σύμβουλος Ζωγράφου)

Τις καλύτερες ευχές μου για έναν κόσμο ειρηνικό και αλληλέγγυο 


Γιώργος Ευαγγελόπουλος :
(σκηνοθέτης)

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο,αγάπη και υγεία, πάνω από όλα υγεία και αγάπη. Όταν υπάρχει υγεία και αγάπη, τότε όλα τα προβλήματα, μπορούν να λυθούν. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους.








Μήδεια Χουρσουλίδου
(ερμηνεύτρια)

Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους το 2016 να έχουν υγεία, αγάπη, χαρά και ευτυχία. Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά! Βασίλη μου, σου εύχομαι και προσωπικά, χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στην όμορφη εκπομπή σου!








Δημήτρης Μάκας :
(Ηθοποιός)

Εύχομαι χρόνια πολλά, χρόνια υγιή, δημιουργικά, αληθινά, γεμάτα αληθινή αγάπη. Εύχομαι η γέννηση του Ιησού Χριστού μας να φωτίζει τις ψυχές μας! Καλές και ευλογημένες, γεμάτη αγάπη γιορτές σε όλο τον κόσμο!!!









Ίριδα Δήμητρα Ανδριοπούλου :
(Ηθοποιός)

Το θέατρο γεννήθηκε για να διδάσκει μια πραγματικότητα. Υπάρχει για να σου δείχνει τα πάντα κατάμουτρα και να σου οξύνει την κρίση στο τί είναι καλό, τί κακό, για τον καθένα ή για όλους. Το θέατρο, όπως και όλες οι Τέχνες, αναπαριστά με τον τρόπο του τη ζωή και το επάγγελμα του ηθοποιού είναι λειτούργημα και εμείς οι ηθοποιοί, οι υπολοιποι συντελεστες μιας παραστασης αλλά και το κοινό που πάει να δει την "άποψη" ενός έργου, βιώνουμε την αλήθεια. Είναι μια Θεία επι-Κοινωνία (ας μου επιτραπεί η έκφραση) αυτό που συμβαίνει στο θέατρο την ώρα μιας παράστασης και έχουμε ΟΛΟΙ ευθύνη για την επιτυχία της. Εύχομαι λοιπόν από το 2016 κι έπειτα να υπάρχει αξιοκρατία και σεβασμός σε κάθε επιλογή μας και πρώτα απ' όλα στην κρίση μας. Με λίγα λόγια ΠΑΙΔΕΙΑ. Νομίζω πως είναι το μόνο αγαθό απαραίτητο για να ακολουθήσουν και όλα τα υπόλοιπα.

Ξενοφων Χαντζής :
(ηθοποιός)


Ευχομαι σε ολους υγεια,θετικη ενεργεια, ελπιδα και διαθεση για δημιουργικοτητα!!!Να μην χανουμε ποτε την αισιοδοξια μας,και σε οσους ασχολουμαστε με το θεατρο,να το κανουμε με γενναιοδωρια ψυχης,για ποιοτικο αποτελεσμα,σε ολες τις δουλειες που μας τυχαινουν!!!






Νίκος Χρηστίδης:
(Ηθοποιός)

Ευχομαι ο νεος χρονος να φερει σε ολους μας ευτυχια , χαρα και αγαπη ! Να δωσουμε την ευκαιρια στον εαυτο μας να ειναι καλα και να κανουμε ολα μας τα ονειρα πραγματικοτητα!










Πολυτίμη Αλεξάνδρα Καλομοίρη :
(Ηθοποιός)

Άλλη μια χρονιά φεύγει και μια νέα αντικρύζει τον ήλιο... Ας αποχαιρετήσουμε αυτή τη δύσκολη χρονια κι ας ευχηθούμε όλοι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, να ξημερώσει μια χρονιά με χαμόγελα, υγεία, έρωτα, αγάπη και ψυχική υγεία... Ας γεννηθεί και πάλι η ελπίδα στις ψυχές μας...






Ανδρονίκη Αβδελιώτη
(Ηθοποιός)
Εύχομαι να μάθουμε επιτέλους να αγαπάμε!











Βασίλης Σαμαριτάκης: 
(Ηθοποιός-παιδαγωγός-παραγωγός της εκπομπής ''Ηθοποιός Σημαίνει Φως'')

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει μία πολύ καλύτερη χρονιά από το 2015. Να έχουν όλοι τα αυτονόητα, υγεία, δουλειά, στέγη, ευτυχία και πάνω από όλα αγάπη. Με την αγάπη και το χαμόγελο, ξεπερνιούνται και τα πιο δύσκολα προβλήματα. Και όπως συνηθίζω να κλείνω κάθε φορά την εκπομπή μου, μέχρι τις επόμενες ευχές,να προσέχετε τον εαυτό σας,να βλέπετε θέατρο, κινηματογράφο και να αγαπάτε αλλήλους και να το λέτε, δεν αρκεί να το νιώθετε,να το δείχνετε στους άλλους με κάθε τρόπο.
Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους!!!









Χάρης Αρζόγλου :
(Διευθυντής σταθμού dailytvradio.gr)

Το νέο έτος που είναι προ των θυρών  ν ανοίξει την καρδιά και την ψυχή σας να δώσει Αγάπη και θαλπωρή στους δίπλα σας, γνωστούς και άγνωστους .










ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ-ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ (ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ-ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ...) ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗ ΑΡΖΟΓΛΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (DAILYTVRADIO.GR) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΕΣ, ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΕΣ KI EYTYXΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΧΟΧΟΧΟΧΟ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ!! ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ... ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!ΧΟΧΟΧΟ!!!