Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ‘ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ’ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ ΣΤΟ DAILYTVRADIO.GR ». Επετειακή εκδήλωση στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.

Τραγουδάει και παίζει κιθάρα, ο Μυτιληνιός τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης, μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια, Μήδεια Χουρσουλίδου και ο κιθαρίστας Μιχάλης Παπάζογλου. Επίσης θα παιχθεί ένα σκετς με τίτλο «Η Μοδίστρα-Σούζι τρως…», βασισμένο στην ταινία, «Η Παριζιάνα», 1969, με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Παίζουν: Μαρία Δρακοπούλου (Πελαγία), Βασίλης Σαμαριτάκης (Σούζι).
Θα προσφερθεί κρασί με σνακς και τούρτα. Επίσημοι καλεσμένοι όλοι όσοι (70) έδωσαν συνέντευξη ζωντανά στον αέρα, αυτά τα δύο χρόνια εκπομπών (Άννα Φόνσου, Μέλπω Ζαρόκωστα, Κώστας Βουτσάς, Κώστας Καζάκος, Γιάννης Μόρτζος, Ντίνος Καρύδης , Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μαρία Ιωαννίδου, Τάκης Χρυσικάκος, Ελένη Φιλίνη, Νίκος Βερλέκης, Γιώργος Γεωργίου, Γιώργος Βασιλείου, Έφη Παπαθεοδώρου, Γιώργος Βούρος, Νεφέλη Ορφανού, Νίκος Κατράκης, Πάνος Χατζηκουτσέλης, Μαριαλένα Οικονομίδου, Ροζίτα Σώκου, Μαίρη Ραζή και πάρα πολλοί άλλοι σπουδαίοι ηθοποιοί).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, με ελεύθερη συνεισφορά για την ενίσχυση του ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015. Ώρα έναρξης : 21:00

  Το Σεπτέμβρη που μας έρχεται κλείνουμε 2 χρόνια εκπομπής Ηθοποιός σημαίνει Φως (2013-2015). Ετοιμάζουμε μία επετειακή βραδιά στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, για να σβήσουμε τα κεράκια μας, με μουσική, ζωντανό τραγούδι με κιθάρα από ένα εκλεκτό φίλο, το Μυτιληνιό τραγουδοποιό, Μάκη Ψαραδέλλη . Μαζί του θα τραγουδήσει και η γνωστή ερμηνεύτρια, Μήδεια Χουρσουλίδου. Επίσης θα παιχθεί ένα σκετς με τίτλο «Η Μοδίστρα-Σούζι τρως…», βασισμένο στην ταινία, «Η Παριζιάνα», 1969, με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Παίζουν: Μαρία Δρακοπούλου (Πελαγία), Βασίλης Σαμαριτάκης (Σούζι).
Θα προσφερθεί κρασί με σνακς και τούρτα. Και επιλέξαμε να γιορτάσουμε στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ για τον απλούστατο λόγο ότι η εκπομπή από τη γέννησή της, μετά από συμφωνία ανάμεσα στον ηθοποιό, Βασίλη Σαμαριτάκη (ραδιοφωνικό παραγωγό της εν λόγω εκπομπής) και το Χάρη Αρζόγλου (διευθυντή του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, dailytvradio.gr), είναι αφιερωμένη στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ (και στον Έλληνα Ηθοποιό) και το στηρίζει με αφιερώματα, ενημερωτικά δελτία για διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στο χώρο του ιδρύματος κ.τ.λ. , παροτρύνσεις για οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος (σε κάθε εκπομπή δίνεται ζωντανά ο αριθμός λογαριασμού του ιδρύματος) κ.τ.λ. Άλλωστε και τα βαφτίσια της εκπομπής έγιναν στον προαύλιο χώρο στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ (το όνομα, ‘Ηθοποιός σημαίνει φως’ προτάθηκε από το Βασίλη Σαμαριτάκη, μαζί με άλλες προτάσεις και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, παρόντων, Άννας Φόνσου, Νίκου Βερλέκη, Καίτης Φίνου, κ.τ.λ.) Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι και οι 70 που έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή, αυτά τα δύο χρόνια (Φόνσου, Ζαρόκωστα, Βουτσάς, Καζάκος, Μόρτζος, Καρύδης, Στυλιανοπούλου, και πολλοί άλλοι εκλεκτοί ηθοποιοί), αλλά φυσικά και όλοι εσείς που αγαπάτε τους ηθοποιούς και θέλετε να στηρίξετε με την παρουσία σας το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ . Την ίδια βραδιά θα βραβευτούν από την εκπομπή, κάποιοι ηθοποιοί για την προσφορά τους, χωρίς όμως να έχουν ενημερωθεί πιο μπροστά. Μία βραδιά λοιπόν, γεμάτη κέφι κι εκπλήξεις. Η είσοδος φυσικά θα είναι ελεύθερη, με ελεύθερη όμως συνεισφορά στον κουμπαρά του ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος.
Με τιμή και εκτίμηση
Βασίλης Σαμαριτάκης (ηθοποιός- παιδαγωγός-ραδιοφωνικός παραγωγός)



 
 
 






                                                                        





  


 





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ