Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΟΣΚΑΡ-ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ. ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

PROTOTHEMA

Πολιτισμός


Θέατρο τον Οκτώβριο

O «Όσκαρ» ανεβαίνει στο θέατρο Ελυζέ

O «Όσκαρ» ανεβαίνει στο θέατρο Ελυζέ

Το έργο Όσκαρ  ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στο θέατρο Ελυζέ σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη

Πρόκειται για τη γνωστή νουβέλα «Αγαπητέ θεέ, του Ερικ Εμάνουελ Σμιτ» σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία του Μπάμπη Κλαλιώτη.



Μια τρυφερή προσέγγιση μιας τραγικής ιστορίας που κατορθώνει μέσα από το χιούμορ την απλότητα και τη καθαρότητα των σκέψεων και των συναισθημάτων να προσεγγίζει λυτρωτικά το θεατή . Ο Όσκαρ είναι ένα δεκάχρονο παιδί, άρρωστο στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου.

Κοντά του η γιαγιά Ροζ, όπως τη φωνάζει ο Όσκαρ, του κρατά συντροφιά και τον παροτρύνει να γράψει γράμμα στο Θεό. Μια καταπληκτική ιδέα της θα αλλάξει τη ζωή και των δύο...

Στο ρόλο της Ροζ η Νατάσα Τσακαρισιάνου  και στο ρόλο του Όσκαρ ο Κώστας Καραμουσάλης.

Ελεύθερη απόδοση –Σκηνοθεσία : Μπάμπης Κλαλιώτης

Παίζουν επίσης:

Σάββας Χρήστος
Στρακαντούνα Βάσω
Σαμαριτάκης Βασίλης
Σκύλαρη Στέθυ
Σταματίου Ειρήνη

Σκηνικά κοστούμια: Μαυρίδη Βάλλη
Φωτισμός: Βασιλόπουλος Νύσος
Κινησιολογία Χορογραφίες: Σκύλαρη Στέθυ
Βοηθός σκηνοθέτη: Σταματίου Ειρήνη

Προγραμματισμένη πρεμιέρα 15 Οκτωβρίου 2014

                                        

                                          AFTERNOIZE

 

http://afternoiz.com/events/theater-reviews/item/7538-theater-report-oscar-theater-elize-athens-gr

Theater report: Oscar @ Theater Ελυζέ, Athens (Gr)


Theater report: Oscar @ Theater Ελυζέ, Athens (Gr) Jo Gogou
Το 2002, ο καταξιωμένος Βέλγος θεατρικός συγγραφέας και λογοτέχνης Eric-Emmanuel Schmitt δημοσιεύει τη νουβέλα «Oscar et la dame rose» («Αγαπητέ Θεέ» η ελληνική μετάφραση), το τρίτο μέρος μίας σειράς διηγημάτων με γενικό τίτλο «Le Cycle de l’ Invisible», τα οποία έχουν σα θεματολογία τις διαφορετικές θρησκείες ανά τον κόσμο και την εναρμόνισή μας με αυτές. Στο συγκεκριμένο διήγημα αναλύει τη χριστιανική πίστη στο Θεό, μέσα απ’ την ιστορία του Όσκαρ, ενός αγοριού με λευχαιμία, το οποίο βιώνει τις τελευταίες μέρες της ζωής του στην παιδική πτέρυγα ενός νοσοκομείου. Σύντροφός του η Γιαγιά Ροζ, μια ηλικιωμένη εθελόντρια ντυμένη στα ροζ βάσει κανονισμού, τον παροτρύνει να γράφει στο Θεό κάθε μέρα κι από ένα γράμμα, για να μη νιώθει πια μόνος του.
Από τη συγκεκριμένη νουβέλα προέκυψαν μία κινηματογραφική ταινία, καθώς και η θεατρική διασκευή «Όσκαρ», η οποία εδώ και μία δεκαετία, έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές στη χώρα μας. Ένα έργο με πολύ δύσκολη και σκληρή θεματολογία, το οποίο καταφέρνει να περάσει μηνύματα για την πίστη και την αισιοδοξία, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να επιλέγει ένα θρησκευτικό/προπαγανδιστικό περιεχόμενο. Λειτουργεί σαν αντικειμενικός παρατηρητής, παρατηρητής του Όσκαρ, ενός παιδιού που η ηλικία του του επιτρέπει να μη φοβάται το θάνατο, να τα βλέπει όλα σαν παιχνίδι, να παρεξηγείται όταν νιώθει πως οι γονείς του τον κοροϊδεύουν και να θαυμάζει την ανεξάντλητη Γιαγιά Ροζ.
Το σκηνικό είναι το δωμάτιο του Όσκαρ στο νοσοκομείο, από το οποίο μας περιγράφει την κάθε μέρα του, πότε μόνος, πότε με την παρέα της Γιαγιάς Ροζ. Από εκεί παρελαύνουν οι γονείς και οι γιατροί του, οι φίλοι του στο νοσκομείο, ο Ποπ Κορν, ο Μπέικον και η Πέγκυ Μπλου, με την οποία ο Όσκαρ είναι κρυφά ερωτευμένος.
Η παράσταση ανεβαίνει φέτος στο θέατρο Ελυζέ σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία του Μπάμπη Κλαλιώτη, με τη Νατάσα Τσακαρισιάνου και τον Κώστα Καραμουσάλη να κρατάνε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μία παράσταση που πετυχαίνει κατά τη διάρκειά της να αποφορτίσει συναισθηματικά το θεατή της και να τον κάνει να παρακολουθήσει με ενδιαφέρον την πλοκή, παρά το προδιαγεγραμμένο τέλος. Η προσέγγιση μέσα απ’ τα μάτια του δεκάχρονου Όσκαρ είναι απολύτως ακριβής και σωστή. Το όλο στήσιμο του σκηνικού, οι φωτισμοί και φυσικά η μουσική, δίνουν ένα αισθητικό πλεονέκτημα στην παράσταση, το ουσιαστικό το έχει η επιλογή του έργου καθεαυτή. Η Νατάσα Τσακαρισιάνου, παρά το νεαρό της ηλικίας της για το συγκεκριμένο ρόλο, δίνει μια δυνατή ερμηνεία με πάθος και ένταση η οποία μετατρέπεται σ’ ένα συγκινητικό τελευταίο μονόλογο, ενώ ο Κώστας Καραμουσάλης μπαίνει για τα καλά στο ρόλο του Όσκαρ, πείθοντάς σε ότι απέναντί σου έχεις ένα δεκάχρονο παιδί, που αντιδράει όπως κάθε παιδί της ηλικίας του. Όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί, αν και με εκ των πραγμάτων μικρά περάσματα απ’ τη σκηνή, συμπληρώνουν όμορφα την παράσταση, δίνοντας αρμονία αλλά και συγκίνηση.
Πρόκειται για μία παράσταση, όπου αν αντέχετε τη θεματολογία της, σίγουρα θα σας συγκινήσει. Εάν θεωρείτε πως το έργο είναι πολύ βαρύ, σας προτείνω να παρακολουθείσετε την παράσταση, για να δείτε μία άλλη, ακόμα και αισιοδοξη αν θέλετε οπτική, μιας αντικειμενικά τραγικής ιστορίας.

Στο ρόλο της Ροζ η Νατάσα Τσακαρισιάνου και στο ρόλο του Οσκαρ ο Κώστας Καραμουσάλης.
Ελεύθερη απόδοση –Σκηνοθεσία : Μπάμπης Κλαλιώτης
Παίζουν επίσης:
Σάββας Χρήστος
Στρακαντούνα Βάσω
Σαμαριτάκης Βασίλης
Σκύλαρη Στέθυ
Σταματίου Ειρήνη

Σκηνικά κοστούμια: Μαυρίδη Βάλλη
Φωτισμός: Βασιλόπουλος Νύσος
Κινησιολογία Χορογραφίες: Σκύλαρη Στέθυ
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σταματίου Ειρήνη

Θέατρο Ελυζέ
Νυμφαίου 1, Ιλίσια
210 77 71 766. 6955 139200

 

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE:

 https://www.youtube.com/watch?v=iz8Gl2cAFVk

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΣΚΑΡ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΣΜΙΤ,ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ, 2014-15 ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ.https://www.youtube.com/watch?v=zaLfiha7Z6s&feature=youtu.be


ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ: ΒΑΣΩ ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑ (ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ), ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ),   ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΛΗΣ (ΟΣΚΑΡ), ΝΑΤΑΣΑ ΤΣΑΚΑΡΙΣΙΑΝΟΥ (ΓΙΑΓΙΑ ΡΟΟΥΖ), ΣΤΕΘΥ ΣΚΥΛΑΡΗ (ΠΕΓΚΥ ΜΠΛΟΥ), ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (ΓΙΑΤΡΟΣ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΠΟΠ ΚΟΡΝ),

ΓΙΑΓΙΑ ΡΟΟΥΖ (ΝΑΤΑΣΑ ΤΣΑΚΑΡΙΣΙΑΝΟΥ) ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ (ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΛΗΣ)



















ΟΣΚΑΡ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΛΗΣ



                                

ΠΟΠ ΚΟΡΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ (ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΛΗΣ)










ΟΣΚΑΡ (ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΠΕΓΚΥ ΜΠΛΟΥ (ΣΤΕΘΥ ΣΚΥΛΑΡΗ)


ΟΣΚΑΡ (ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ).
 ΠΟΠ ΚΟΡΝ : ΟΣΚΑΡ ΑΝ ΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΡΙΝ, Η ΠΕΓΚΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΗ...ΕΝΤΑΞΕΙ?

ΓΙΑΓΙΑ ΡΟΟΥΖ (ΝΑΤΑΣΑ ΤΣΑΚΑΡΙΣΙΑΝΟΥ) : ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ......



    ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.GR


μάνος Χατζηγεωργίου πριν από 1 ημέρες
5 αστεράκΑ 
Τι συγκινητική και ανθρώπινη παράσταση. Πολύ ωραίες ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς. Προβληματισμοί , πικρό χιούμορ, τελικά φεύγεις με τα ομορφότερα συναισθήματα. Είναι καιρός που έχω δεί την παράσταση και το ότι τη θυμάμαι τόσο έντονα αυτό σημαίνει πολλά πράγματα. Με εντυπωσίασε το σκηνικό με αυτά τα υφάσματα που μου έδιναν μία ανάταση - ανύψωση ψυχής ίσως τον τελικό προορισμό του ανθρώπου μέσα από τη δίνη των δοκιμασιών. Παλαιότερα είχα δεί τον ΄Οσκαρ με δύο ηθοποιούς μόνο. Η τωρινή παράσταση νομίζω το εμπλουτίζει συναισθηματικά περισσότερο ακόμη και με τη σύντομη και τόσο δυνατή εμφάνιση των γονέων του ΄Οσκαρ. Μην το χάσετε μια έντιμη δουλειά που σίγουρα φεύγεις καλύτερος απ΄ότι ήσουν πριν
 ΜΑΙΡΗ πριν από 7 ημέρες
πολύ καλή παράσταση ωραία σκηνοθεσία.Μπράβο στον Κώστα Καραμουσάλη που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σε ένα τόσο δύσκολο ρόλο χρησιμοποιώντας μάλιστα και αρκετή δόση χιούμορ. συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη αλλά και σε όλους τους συντελεστές!

ΧΑΡΟΥΛΑ πριν από 7 ημέρες
5 αστεράκΑ
 
ΧΑΡΟΥΛΑ πριν από 7 ημέρες
Πολύ καλή η παράσταση με έναν εξαιρετικό πρωταγωνιστή(Κώστα Καραμουσάλη) στον ρόλο του Όσκαρ.Μην το χάσετε!!!
Ιωαννα Κ. πριν από 8 ημέρες
5 αστεράκΑ

   
 Σοφία πριν από 9 ημέρες
5 αστεράκΑ


ΑΘΗΝΑ πριν από 11 ημέρες
5 αστεράκΑ 
Από τις πιο καταπληκτικές παραστάσεις της χειμερινής σεζόν!Πολλα συγχαρητήρια στους συντελεστές, στους ηθοποιούς και στον σκηνοθέτη.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

νικολας μ πριν από 13 ημέρες
5 αστεράκΑ 
μπραβο παιδια, πολυ καλη παρασταση
Άννα πριν από 14 ημέρες
5 αστεράκΑ 
Μπράβο μπράβο μπράβο!!!! Πολύ δυνατή παράσταση!

Ελένη πριν από 14 ημέρες
4 αστεράκΑ 
Πολύ ωραία παράσταση, γεμάτη συγκίνηση, η οποία όμως παρουσιαζόταν με έναν εύθυμο τρόπο, σκορπώντας αισιοδοξία. Εντυπωσιακή η ερμηνεία του Κώστα Καραμουσάλη, που έπαιζε τον 10χρονο Όσκαρ.
ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ πριν από 20 ημέρες
5 αστεράκΑ 
εκπληκτική παράσταση, με εκπληκτικούς ηθοποιούς που δίνουν ρεσιταλ σε ένα δυνατό έργο. Μπράβο


GEORGIA πριν από 27 ημέρες
5 αστεράκΑ 
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ!!!


Σταυρούλα πριν από 28 ημέρες
Πολύ συγκηνιτική παράσταση με πολύ καλούς ηθοποιούς. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
ΠΑΝΟΣ πριν από 29 ημέρες
3,5 αστεράκΑ 
Πόσο κρίμα τέτοια κείμενα (σε θεατρική μορφή σε αυτή την περίπτωση) να μην έχουν την ευρεία απήχηση του κοινού.

Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα που μεταφέρεται στο θέατρο...! Πολύ καλός ο κος Καραμουσάλης, πολύ καλή προσέγγιση από την κα Τσακαρισιάνου


ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΙΓΓΟΣ πριν από 29 ημέρες
5 αστεράκΑ 
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ πριν από 29 ημέρες
Πολύ καλή παράσταση με ωραίες ερμηνείες και σκηνοθεσία!
Παρόλο που ασχολείται με ένα δύσκολο θέμα καταφέρνει να περάσει αισιόδοξα μηνύματα και να φέρει τη λύτρωση στο τέλος!
Βάλια πριν από 1 μήνες
5 αστεράκΑ 
Εξαιρετική παράσταση με εξαιρετικές ερμηνείες.Αξίζει να τη δείτε ολοι


PENNY STAVRIDOU πριν από 1 μήνα
5 αστεράκΑ 
Για άλλη μια φορά ακολούθησα το ένστικτό μου και δεν έκανα λάθος. Είδαμε στο θέατρο το OSCAR (θέατρο ΕΛΥΖΕ). Πάρα πολύ καλή παράσταση με ηθοποιούς όχι "πρώτα" ονόματα αλλά καταπληκτικοί υπηρέτες του έργου. Εργο απλό, συγκινητικό , αστείο και προπαντός δίνει φως στα αδιέξοδα που κάποια στιγμή αντιμετωπίζουμε όλοι μας.
Αν ψάχνετε μιά καλή παράσταση, να το δείτε !
Δεν συνιστάται σε όσους πηγαίνουν στο θέατρο για να δουν "πρώτα" ονόματα, "ποιοτικούς" ηθοποιούς , και όχι για την Παιδεία του θεάτρου. Την έχω πατήσει αρκετές φορές. Απεναντίας ,έχω δει ηθοποιούς τηλεοπτικούς ή αυτούς που συνήθως σνομπάρουμε, να μεγαλουργούν στη σκηνή.
katerina Ath. πριν από 2 μήνες
4,5 αστεράκΑ 
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!!!
ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ πριν από 2 μήνες
η παρασταση ειναι καταπληκτικη πολυ συναισθηματικη πολυ ωραια
Ηλιας
5 αστεράκΑ 
Πολυ καλη παρασταση, δραματικη με νοτες γέλιου οπου χρειαζεται. Καταπληκτικος ο πρωταγωνιστης Κωστας Καραμουσαλης, που δινει ρεσιταλ ερμηνειας ως Οσκαρ. Πολλοι καλοι και οι υπολοιποι συντελεστες. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα.
ΡΑΦΑΕΛΛΑ
Η παρασταση ηταν πραγματικα υπεροχη !!! συγχαρητηρια για την ερμηνεια του πρωαταγωνιστη ... την προτεινω ανεπιφυλακτα !!!

ΓΕΩΡΓΙΑ
4 αστεράκΑ 
Υπέροχη παράσταση!!!Αξίζει να την δείτε!!

xristina
5 αστεράκΑ 
polu wraia parastash, th susthnw anepifulakta. polu kalh h giagia roz kai o oskar edwsan ton kalutero tous eauto gia na bgaloun ena artio apotelesma. se bazoun mesa sto klima xwris polles praxeis, me ta logia kai ta sunais8hmata tous. 


marika
4 αστεράκΑ
marika
Εξαιρετική! Βαθιά αληθινή και συγκινητική παράσταση. Ξεχωρίζει η ερμηνεία της Τσακαρισιάνου και οι μουσικές που ντύνουν την παράσταση. Μη το χάσετε! Δεν είναι βαρύ, αντίθετα βγαίνεις από το θέατρο λυτρωμένος.
Angel Evagelinakis
4 αστεράκΑ 
Εκπληκτικη παρασταση!!!Πολυ ωραιο κειμενο και σκηνοθεσια!!!!Εξαιρετικες ερμηνειες απο Καραμουσαλη και Τσακαρισιανου!!!!Μια παρασταση value for money!!!Προτεινεται ανεπιφυλακτα!!!


Λένα
5 αστεράκΑ είδα την παράσταση το προηγούμενο σάββατο και οι μνήμες της είναι ακόμα νωπές μέσα μου. καταρχήν είναι ένα συγκλονιστικό κείμενο για τη ζωή, τη ζωή όλων μας μέσα από τα βιώματα ενός ετοιμοθάνατου παιδιού. κι αυτό είναι που ανέδειξε αριστοτεχνικά ο κύριος Κλαλιώτης με την σκηνοθεσία του, που μας ενέπνευσε η κα Τσακαρισιάνου με την ανατρεπτική ερμηνεία της και που μοιράστηκε μαζί μας στο έπακρο ο καταπληκτικός με όλη τη σημασία της έννοιας Κώστας Καραμουσάλης. όλο το δυναμικό της παράστασης είναι εξαιρετικό. τέλος η σκηνοθετική γραμμή της παράστασης, απελευθέρωσε όλο το συναίσθημα στις τελευταίες σκηνές, αλλά φύγαμε λυτρωμένοι κι όχι ψυχοπλακωμένοι και με μια πρωτόγνωρη διάθεση ζωής για το επόμενο αμέσως λεπτό!!! Μπράβο σε όλους, μπράβο όμως και στους παραγωγούς που τόλμησαν να επενδύουν στην ποιότητα, στην αλήθεια και στο γνήσιο ανθρώπινο συναίσθημα. Ευχαριστούμε!!!

MYRTO
4 αστεράκΑ 
Πρωτότυπο, διαφορετικό και ασυνήθιστο. Ο ηθοποιός που παίζει τον Όσκαρ είναι καταπληκτικός!Ενώ αρχικά,λόγω θέματος περιμένεις ένα δράμα, στην πορεία έχει πολλές ανατροπές που ξαφνιάζουν!Να πάτε, είναι μια πραγματικά καλή παράσταση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ
5 αστεράκΑ 
Οτι και να πουμε ειναι λιγο γι αυτο το πραγματικο αριστουργημα.Ενα φωτεινο τουνελ μεσα στη νυχτα και τη μαυριλα της πραγματικοτητας.Ενα ταξιδι στο επεκεινα.Ενα μικρο διαμαντι μεσα στη λασπη της καθημερινοτητας,της μιζεριας,της θλιψης,της αρρωστιας.Διαμαντι κρυμμενο και καλα θαμμενο,που αξιζει να το ξεθαψουμε.Δεν θελω και δεν του αξιζει να υπεισελθω σε σκηνοθετικες,ερμηνευτικες,φωτιστικες και γενικα εικαστικες λεπτομερειες,οταν το ολον(το συνολο)ειναι ενα τετοιο υψηλο-αρτιο δημιουργημα.Το μεταφυσικο του πραγματος-για εμενα-το καλυτερο στοιχειο του.Μαθημα ζωης για ολους μας ο Οσκαρ.Ας προσπαθησουμε εστω και στο ελαχιστο να του μοιασουμε..

MAXITA
4,5 αστεράκΑ 
Μία καταπληκτική παράσταση με εξαιρετικές ερμηνείες που άγγιξε την ψυχή μας!Φοβερή σκηνοθεσία .Συγχαρητήρια σε όλους!!!
ελενη
5 αστεράκΑ 
Κώστας Τ.
5 αστεράκΑ 
Εξαιρετική παράσταση.Ο Καραμουσάλης είναι απλά καταπληκτικός στο ρόλο του Οσκαρ. Ένα τόσο δυσκολο έργο με συνεχείς σχεδόν μονολόγους είναι πολυ εύκολο να σε κάνει να βαρεθείς και να σε κουράσει.Η ερμηνεία όμως κυριως του πρωταγωνιστή αλλα και των υπολοιπων, καθως και η καλή σκηνοθεσία σε οδηγούν σε ένα όμορφο παιδικό ταξιδι.Βοnus point η εξαιρετική μουσική επένδυση των Beirut.Μπραβο για την ιδέα.
Maria  
 4,5 αστεράκΑ 
Εξαιρετική παράσταση! Συγχαρητήρια για τον Όσκαρ όπου πίστευες πραγματικά ότι μιλάει ένα δεκάχρονο αγόρι… πολύ καλή ερμηνεία!
Δύσκολο έργο . Δύσκολα αγγίζεις τέτοια θέματα … οι περισσότεροι άνθρωποι κλείνονται στα προβλήματα τους… και όμως πρέπει να κοιτάμε την κάθε μέρα σαν μια καινούρια μέρα!
Συγκίνηση! Κόμπος στο στομάχι… Με άγγιξε πολύ!
Ωραία σκηνοθεσία και δυνατές ερμηνείες!

ελενη
παρακολουθησα την καταπληκτικη παρασταση "OSCAR" πραγματικα υπεροχη παρασταση.ενα τοσο δυσκολο θεμα δοσμενο ομορφα απλα αλλα και τοσο φιλοσοφημενο.ολοι οι συντελεστες κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο ι!!οπου μπορω θα το προτεινω ανεπιφυλακτα.συγχαρητηρια σε ολους!!! 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
5 αστεράκΑ 
 Συγκλονιστική παράσταση, εκπληκτικές ερμηνείες από όλο το θεατρικό team και εξαίρετη σκηνοθεσία.Θεατροφιλοι μην την χασετε.

ρουλα
5 αστεράκΑ 
εξαιρετική παράσταση μου άρεσε πάρα πολύ διότι διαπραγματεύεται την ζωή και τον θάνατο μέσα από τα μάτια ενός μικρού άρρωστου παιδιού....εξαιρετικοί ηθοποιοί και σκηνοθεσία μπράβο σας!!

irene πριν από 2 ημέρες
5 αστεράκΑ 
Οποιος δεν το εχει δει να το δει οπωσδηποτε! Συγκινητικο , αληθινο, κειμενο που σε αγγιζει,ερμηνειες μοναδικες ειδικα του ηθοποιου που υποδυεται τον Οσκαρ και της Τσακαρισιανου !!!!! Φευγεις και νιωθεις λυτρωμενος, προβληματισμενος!!πολυ καλη σκηνοθεσια!!!χιλια μπραβο!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ Μ. πριν από 3 ημέρες
5 αστεράκΑ
  Υπέροχη παράσταση με εξαιρετικές ερμηνείες!Η αρρώστια, ο θανατος ,η πίστη σίγουρα προβληματίζουν..η παράσταση δίνει ένα ωραίο μάθημα για να δεις το θάνατο με μια άλλη ματιά,ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες ειναι αυτος που κάνει τη διαφορά!Εκπληκτικό κείμενο καθώς και σκηνοθεσία!Συγχαρητήρια σε ολους τους συντελεστές,μια παράσταση που δεν πρεπει να χάσει κανείς!!!

Μαριβάσια πριν από 4 ημέρες
5 αστεράκΑ 
όμορφες ατάκες, συγκίνηση και υπέροχη απόδοση των ηθοποιών! Όλοι έχουμε χάσει ή θα χάσουμε κάποιον/ους.. η ουσία είναι να ζούμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό με κάτι όμορφο μέσα μας. Είτε ξέρουμε ότι ο θάνατος είναι κοντά, είτε είναι κάτι παντελώς άγνωστο, σταθείτε κοντά σε ο,τι αγαπάτε! Οι άνθρωποι έχουν σημασία, η ευτυχία, να μοιράζόμαστε στιγμές και συναισθήματα.. και φυσικά τίποτα δεν είναι αρκετό μπροστά στη φθορά του χρόνου. Κατοικούμε σ'ένα σώμα γεμάτο ελαττώματα, ας μη μιζεριάζουμε γιαυτό, είναι γεγονός! συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν πάνω αλλά και πίσω απ'τη σκηνηή!!!

Johny Walked πριν από 4 ημέρες
5 αστεράκΑ
Συγκλονιστική παράσταση, εκπληκτικές ερμηνείες από όλο το θεατρικό team και εξαίρετη σκηνοθεσία. Το έργο αφυπνίζει συνειδήσεις δίνοντας πολύτιμα κοινωνικά μηνύματα και παράλληλα σου δείχνει πως ακόμη και σε δύσκολες συγκυρίες, υπάρχει και η αισιόδοξη σκοπιά με την οποία μπορείς να καταπολεμήσεις οποιοδήποτε εμπόδιο. Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε τη παράσταση και να νιώσει ο εκάστοτε θεατής τη τρυφερή προσέγγιση που διαπερνάει η παράσταση.

ΑΡΓΥΡΩ πριν από 8 ημέρες
συγκλονιστικό έργο!!το έχω δεί ήδη 2 φορές..Μπράβο!!!! φοβερή δουλειά κ.Κλαλιώτη. Μάθημα ζωής..

ΒΑΣΙΑ πριν από 9 ημέρες
5 αστεράκΑ


ΒΑΣΙΑ πριν από 9 ημέρες
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ ΝΑ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ.ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΡΟΟΥΖ Η ΝΑΤΑΣΑ ΤΣΑΚΑΡΙΣΙΑΝΟΥ!! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!


ΒΑΓΓΕΛΗΣ πριν από 20 ώρες
5 αστεράκΑ 
Εξαιρετικη παρασταση. Με συγκινησε βαθια!! Συγχαρητηρια σε ολους!!!Πραγματικα αξιζει να τη δειτε!!!


Πετρος πριν από 1 ημέρες
5 αστεράκΑ 
μια πραγματικα πολυ καλη παρασταση με πολυ καλες ερμηνειες κ γεματα συναισθηματα η θεια Ροουζ εξαιρετικη !!!!!!!μια παρασταση που θα ξαναεβλεπα με μεγαλη ευχαριστηση .



Πέτρος Αποστολόπουλος πριν από 2 ημέρες
5 αστεράκΑ 
Υπέροχη παράσταση, συγκινητική κι ανθρώπινη! Σχεδόν σε όλη τη διάρκειά της ήμουν δακρυσμένος. Οι ερμηνείες δυνατές, το παίξιμο των ηθοποιών λιτό και ουσιαστικό. Στο τέλος ένιωσα ν' αγαπώ περισσότερο τη ζωή, περισσότερο τα παιδιά που νοσηλεύονται.


Κωνσταντίνα πριν από 2 ημέρες
5 αστεράκΑ 
τρυφερή προσέγγιση ενός συγκινητικού έργου, που γεννάει σκέψεις για τη ζωή κατορθώνοντας να αγγίξει τις καρδιές μας.


τάσος πριν από 3 ημέρες
πάρα πολύ ωραία παράσταση! από τις καλύτερες που έχω δει!


voula πριν από 3 ημέρες
5 αστεράκΑ 
καταπληκτική παράσταση με υπέροχες ερμηνείες από όλους.


Στεφανια πριν από 9 ημέρες
ενδιαφερουσα παρασταση ...η ερμηνεια της Τσακαρισιανου συγκλονιστικη ως γιαγια Ροουζ.


Εύη πριν από 9 ημέρες
4 αστεράκΑ 
Εξαιρετική παράσταση, το μήνυμα αισιόδοξο, οι ερμηνείες εκπληκτικές, έξυπνη και συγκινητική η διασκευή και σκηνοθεσία! Συγχαρητήρια!


ΓΙΑΝΝΗΣ πριν από 9 ημέρες
5 αστεράκΑ
Την Παρασκευή το βράδυ, παρακολούθησα μια συγκλονιστική παράσταση στο θέατρο Ελυζέ, τον Όσκαρ. Είχε χρόνια να με αγγίξει τόσο πολύ κάποια παράσταση, μόνο περυσι ο Πουπουλένιος και φέτος, ίσως και περισσότερο ακόμα ο Οσκαρ. Συγκλονιστικός στο ρόλο του Όσκαρ Ο Κώστας Καραμουσάλης, εξαιρετική στο ρόλο της γιαγιάς Ρόουζ η Νατάσα Τσακαρισιάνου. Εξαιρετικοί όλοι οι ηθοποιοί. Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στο σκηνοθέτη Μπαμπη Κλαλιώτη για την υπέροχη και υποδειγματική σκηνοθεσία. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στο φίλο μου Βασίλη Σαμαριτάκη που ενσάρκωσε τον Ποπ Κορν, για το ψυχικό του σθένος να παίξει και να είναι και πολύ καλός, αμέσως μετά την κηδεία του αδερφού του. Χίλια μπράβο σε όλους!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ πριν από 9 ημέρες
5 αστεράκΑ
Μια πολλή αισιόδοξη παράσταση για την αντιμετώπιση της ζωής!Μην την χάσετε!


Ολγα πριν από 9 ημέρες
4 αστεράκΑ
Αν και το θέμα πραγματεύεται τον θάνατο σου περνάει μοναδικά μηνύματα αισιοδοξίας! Ο πρωταγωνιστής Όσκαρ και η γιαγιά Ροζ, σου κλέβουν την καρδιά! Ερμηνείες εξαιρετικές, η διασκευή τόσο φρέσκια που νομίζεις οτι το έργο γράφτηκε μόλις χθες!


Ελένη πριν από 10 ημέρες
5 αστεράκΑ
Εξαιρετική παράσταση!Παρά το δύσκολο θέμα που πραγματεύεται ο θεατής φεύγει με μια αίσθηση ελπίδας και κάθαρσης. Οι ερμηνείες των ηθοποιών επίσης εξαιρετικές!


ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ πριν από 10 ημέρες
5 αστεράκΑ
ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΘΑ ΤΗ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ
πριν από 10 ημέρες
5 αστεράκΑ

Κώστας πριν από 10 ημέρες
5 αστεράκΑ
εχτές παρακολούθησα την πρεμιέρα του Oscar στο θέατρο Ελυζέ..θέλω να πω ότι είχα πολύ καιρό να δω κάτι τόσο συγκινητικό! Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης που μας καθήλωσαν για 1μιση ώρα περίπου! Όλοι εξαιρετικοί! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Βασίλη Σαμαριτάκη που κατάφερε να ποιήσει το ήθος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες! ΜΠΡΑΒΟ!!!



      ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑΣ

 
ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
6 Ιανουαρίου 2015 at 11:48
Ειναι η παρασταση που οι μνημες της θα μεινουν χαραγμενες για πολυ μεγαλο διαστημα,ενα κειμενο συγκλονιστικο που δινει μαθηματα ζωης, ανθρωπιας,αγαπης,αλληλεγγυης.Ο Καραμουσαλης καταπληκτικος οπως και η Τσαγκαρισιανου χωρις να υστερησουν οι υπολοιποι ηθοποιοι,η μουσικη επενδυση υπεροχη.Φευγεις και νοιωθεις λυτρωμενος γεματος ορεξη για ζωη και προσφορα προς τον συνανθρωπο,πολλα συγχαρητηρια ευχαριστω τα μεγιστα την ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την υπεροχη βραδια.
 
 
Αντωνία Γκαγκλου
5 Ιανουαρίου 2015 at 23:05
Η παράσταση ηταν συγκλονιστική… Μας συνεπήρε συναισθηματικά, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι κωμικές στιγμες. Πολλα συγχαρητήρια ανηκουν στον πρωταγωνιστή, που υπήρξε καθηλωτικος. Μια παράσταση που αξίζει όλοι οι θεατρομανεις να παρακολουθήσουν!!
 
 
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
5 Ιανουαρίου 2015 at 20:25
Κυριακη απογευμα ξεκινησα μελαγχολικα να δουμε την παρασταση ΟΣΚΑΡ, εμεινα εκπληκτη απο το εργο, σεναριο σκηνοθεσια καταπληκτικη, η μουσικη (των beruit) βγαλμενη απο τον παραδεισο και φυσικα η ερμηνεια του Καραμουσαλη γεματη ταλεντο και ενεργεια, πολλα μπραβο σε ολους τους συντελεστες για το γελιο και τη συγκινηση που μας χαρισαν….. ευχαριστουμε


ΛΟΤΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4 Ιανουαρίου 2015 at 22:53
Καταπληκτικές ερμηνείες και σκηνοθετική άποψη! Εκτίμησα το γεγονός ότι η παράσταση έμεινε πιστή στο πρωτότυπο κείμενο. Η ενέργεια κυρίως του κ. Καραμουσάλη ήταν αστείρευτη περνώντας δυνατά συναισθήματα στο θεατή. Συγχαρητήρια!



Κλεάνθης Άγκο
3 Ιανουαρίου 2015 at 17:31
Κλεάνθης Άγκο!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
παρακολούθησα πριν λίγες ημέρες την παράσταση κ ήταν φανταστική… στο τέλος από την συγκίνηση φύγαμε με δάκρυα στα μάτια… ειδικά αυτές τις μέρες πρέπει να παρακολουθούμε τέτοιου είδους παραστάσεις…. ευχαριστούμε πολύ!!!


ευαγγελια φιλιτση
1 Ιανουαρίου 2015 at 17:50
Παρακολουθησαμε πριν λιγες μερες την παρασταση..υπεροχη…συγκινηση και χιουμορ μαζι…υπεροχα ταλεντα.
 

Πολύ αξιοπρεπής παράσταση με πολύ καλές ερμηνείες!!!!!!!!!!!!!ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ
31 Δεκεμβρίου 2014 at 15:02
Πολύ ωραία παράσταση,με εξαιρετικές ερμηνείες.Πολύ συγκινητικό και άμεσο.Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.
ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ
30 Δεκεμβρίου 2014 at 23:11
Παρακολούθησα την παράσταση ύστερα απο πρόσκληση που κέρδισα για τις 29/12. Σας ευχαριστω γιατι στο πρόσωπο μου συναντήθηκε το γέλιο με το δάκρυ! Υπέροχες ερμηνείες, πολυ δυνατό κείμενο. Θα την κανω δώρο σε αυτούς που αγαπω! Α, εννοείται οτι πήρα και το βιβλίο :)

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΑΝΤΖΗ
30 Δεκεμβρίου 2014 at 10:37
Εξαιρετική παράσταση! Εξαιρετική η ερμηνεία του κου Καραμουσάλη στο ρόλο του δεκάχρονου Όσκαρ!
Ευχαριστώ Θεατρομανία για την πρόσκληση!
ΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ
29 Δεκεμβρίου 2014 at 23:26
Εξαιρετική παράσταση! πολλή συγκίνηση! πολύ καλοί οι ηθοποιοί! αξίζει να πάτε!
 
 

Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΗ Παράσταση!
Συγχαρητήρια σε όλους ηθοποιούς και ιδιαίτερα στην κα Νατάσα Τσακαρισιάνου (Γιαγιά Ρόουζ) και στον κο Κώστα Καραμουσάλη (Όσκαρ) για τις δυνατές ερμηνείες τους.
Προς όλους τους ενδιαφερόμενους: Αξίζει να την δείτε!!!
ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΦΟΥ
29 Δεκεμβρίου 2014 at 01:14
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Εξαιρετικη παρασταση! Ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση!
ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ ΑΝΝΑ
28 Δεκεμβρίου 2014 at 21:59
Mια εξαιρετικη παρασταση με τρυφερή προσέγγιση μιας τραγικής ιστορίας οπου ο σκηνοθετης μεσα απο τις ερμηνειες κυριως των δυο πρωταγωνιστων και τις μουσικες επιλογες του, καταφερε να αγγιξει ευαισθητες χορδες.
Αξιζει να τη δειτε.
ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
28 Δεκεμβρίου 2014 at 13:44
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/12
απλα συγκλονιστικο,οτι αλλο και να προσθεσεις θα καταστρεψει την προσπαθεια ολων για αυτο το εργο,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
25 Δεκεμβρίου 2014 at 11:12
Πριν λίγες μέρες ειδα την παρασταση Οσκαρ η οποια ηταν καλή με αρκετές δόσεις συγκινησης σε ενα ευαίσθητο θεμα.Πολυ καλες οι ερμηνείες όλων,ενδιαφερουσα σκηνοθεσια και καλή η μουσικη. ευχαριστω πολυ για την προσκληση!
 
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΚΛΥΖΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…..
Είδα την παράσταση το Σάββατο 20/12 και σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Το έργο είναι απλά υπέροχο με πολύ συναίσθημα. Εξαιρετική η ερμηνεία του Καραμουσάλη μας συγκίνησε αλλά είχε και σημεία όπου έβγαζε χιούμορ, ειδικά οι σκηνές Όσκαρ- Ποπ κορν (πολύ καλός κωμικός ο Σαμαριτάκης) ήταν απολαυστικές, πίστευες ότι έβλεπες δυο μικρά παιδιά. Συγχαρητηρια σε όλους τους συντελεστές που ανέβασαν το συγκεκριμένο έργο.
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ
22 Δεκεμβρίου 2014 at 11:43
Πολύ ωραία παράσταση, συγκινητική, αλλά με αρκετή δόση χιούμορ, που την έκανε να κυλάει ευχάριστα. Εντυπωσιακή η ερμηνεία του Κώστα Καραμουσάλη που έπαιζε τον ΟΣΚΑΡ και σε έκανε να νομίζεις ότι όντως βλέπεις ένα δεκάχρονο παιδί.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
21 Δεκεμβρίου 2014 at 23:17
Παρακοιλούθησα την παράσταση στις 21/12.
Εξαιρετική παράσταση! Συγχαρητήρια για τον Όσκαρ όπου πίστευες πραγματικά ότι μιλάει ένα δεκάχρονο αγόρι… πολύ καλή ερμηνεία!
Δύσκολο έργο . Δύσκολα αγγίζεις τέτοια θέματα …
Δεν είναι βαρύ όμως, και έχει πολλές κωμικές νότες.
Συγκίνηση! Κόμπος στο στομάχι… Με άγγιξε πολύ!
Ωραία σκηνοθεσία και δυνατές ερμηνείες!
 
ΤΣΟΥΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
21 Δεκεμβρίου 2014 at 01:23
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
20 Δεκεμβρίου 2014 at 22:45
Πάρα πολύ καλή παράσταση, αξίζει να την δείτε!
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΩΡΗΣ
19 Δεκεμβρίου 2014 at 00:04
Πάρα πολύ καλή παράσταση, με εξαιρετικές εμηνείες, δραματική μα και ταυτόχρονα μελαγχολικά αισιόδοξη. Ο δε Καραμουσάλης συγκλονιστικός.
Κωνσταντίνα Μπινιτσα
14 Δεκεμβρίου 2014 at 16:38
Πολύ καλή παράσταση, δραματική, Βαθιά αληθινή και συγκινητική με κάποιες πινελιές γέλιου . Διαπραγματεύεται την ζωή και τον θάνατο μέσα από τα μάτια ενός μικρού άρρωστου παιδιού, που μας διδάσκει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες είναι αυτός που κάνει τη διαφορά ! Δημιουργεί στο θεατή μια αίσθηση ελπίδας και κάθαρσης . Εκπληκτικό κείμενο καθώς και σκηνοθεσία . Εξαιρετικές ερμηνείες από Καραμουσαλη και Τσακαρισιανου!!! Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστώ τη θεατρομάνια για την πρόσκληση.

Αξίζει να το δείτε..Πολύ γλυκιά ιστορία..αξιόλογες ερμηνείες του Όσκαρ και της γιαγιάς Ροζ..και όμορφο κείμενο..Ευχαριστούμε την ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ!!
Μετά από τη ευγενική παραχώρηση πρόσκλησης εκ μέρους μέλους του site, παρακολούθησα την εν λόγω παράσταση.Πρόκειται για ένα δράμα το οποίο δίδεται στο κοινό μέσω μιας αισιόδοξης στάσης για τη ζωή.Δηλαδή, ενώ το θέμα είναι κάτι πολύ δυσάρεστο φεύγει κανείς από το θέατρο γεμάτος αισιοδοξία, με μια μικρή βέβαια-εκ των πραγμάτων- δόση μελαγχολίας.Προτείνω να τη δείτε όσοι μπορείτε, θα αλλάξετε τον τρόπο ε τον οποίο βλέπετε τη ζωή γενικά.Προς το καλύτερο φυσικά.
Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω τις εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών, την υπέροχη-λιτή κι απέριττη σκηνοθεσία και το μουσικό <> της παράστασης που ήταν ό,τι πρέπει για το συγκεκριμένο είδος(δράμα).
 
ΡΑΣΠΙΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
8 Δεκεμβρίου 2014 at 17:19
Παρασταση καταπληκτικη ενα αριστουργημα.Ευχαριστω Θεατρομανια.
 
Μια από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω ποτέ δει!σας ευχαριστώ θερμά!με αξιοπρέπεια πραγματεύεται το θάνατο σαν ναι ένα παιχνίδι!παρακαλώ τους θεατρόφιλους να πάνε !!!είναι κρίμα να μην είναι γεμάτο ένα τέτοιο έργο!!
Οι ερμηνείες ήταν εξαιρετικές, του παιδιού και της γιαγιάς, πολύ ισχυρό το μηνυμα του εργου και η ιδια η παρασταση πολυ συγκινητική.Εργο που πραγματευεται μια δυσκολη κατασταση, που την χειριστηκαν αξιοπρεπέστατα και με σεβασμό.Μια γλυκιά ιστορία ανθρωπινη. Συγχαρητηρια και για την επιλογή του έργου και για την σκηνοθεσία και για τις ερμηνείες!! Ευχαριστώ Θεατρομάνια για την πρόσκληση!!
ΒΟΥΛΑ ΒΟΛΑΚΗ
2 Δεκεμβρίου 2014 at 22:46
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ!!!!Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ!!!!!!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΑΚΗ
2 Δεκεμβρίου 2014 at 12:13
Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε τη δυνατότητα να δω μια τρυφερή και πολύ συγκινητική παράσταση. Με πολύ ωραία μηνύματα και πολύ καλές ερμηνείες.
Νότα Βασιλείου
2 Δεκεμβρίου 2014 at 09:52
Πολύ ωραία παράσταση που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο! Πολύ καλές ερμηνείες. Να την δείτε.
 
ΤΑΣΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ
30 Νοεμβρίου 2014 at 17:25
Τρυφερή και συγκινητική παράσταση, που πραγματεύεται ένα δύσκολο θέμα χωρίς να γίνεται μελοδραματική. Εξαιρετικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές. Ευχαριστώ πολύ για την προσκληση!
ΓΙΩΤΑ ΚΙΟΥΣΗ
30 Νοεμβρίου 2014 at 15:21
Συγκινητική παράσταση.Ευχαριστώ για την πρόσκληση !!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
27 Νοεμβρίου 2014 at 21:36
πολη καλη παρασταση ευχαριστω πολυ θεατρομανια που εδωσες την δυνατοτητα να την παρακολουθησω
 
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΡΑ
27 Νοεμβρίου 2014 at 14:57
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΦΟΥ
25 Νοεμβρίου 2014 at 11:52
Συγκινητική παράσταση.Ευχαριστώ για την πρόσκληση
 
ΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
24 Νοεμβρίου 2014 at 23:54
Εκπληκτική και συγκινητική παράσταση. Εξαιρετικές ερμηνείες. Ο Όσκαρ είναι το παιδί που μέσα από την αρρώστια του περνάει τόσο αισιόδοξα μηνύματα με την βοήθεια της γιαγιάς Ρόουζ που τα συναισθήματα γίνονται ανάμικτα. Μπράβο σε όλους. Είναι μια παράσταση που συστήνω ανεπιφύλακτα.
 


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
24 Νοεμβρίου 2014 at 23:19
απόψε παρακολούθησα τη παράσταση » όσκαρ» και παρόλο που είχα διαβάσει το βιβλίο «Αγαπητέ θεέ», του Ερικ Εμάνουελ Σμιτ, με εντυπωσίασε!!!ήταν μια πολύ μα πολύ καλή παράσταση με ωραία αφήγηση, εικόνες συναισθήματα και μουσική επιμέλεια !!!τη συντήνω ανεπιφύλακτα…
aggeliki Φασιλη
24 Νοεμβρίου 2014 at 21:08
ξεχασα να ευχαριστησω Θεατρομανια.Αληθινα δωρα οι προσκλησεις σου!!

Οσκαρ!Παιδι και ενηλικας μαζι σου αφηγειται την μικρη αλλα μεγαλη του ζωη σε μια ατμοσφαιρα με βοηθο την υπεροχη μουσικη,Συγκινητικο και ανθρωπινο!Αληθινο θεατρο!
Πολυ καλη!την προτεινω!!!
Από τις παραστάσεις που συστήνω ανεπιφύλακτα να δεί κανείς!!! Καταπληκτική παράσταση και ερμηνείες! Μια άποψη στον φόβο του θανάτου,με την οπτική ενός10χρονου παιδιού, καθοριστικός ο ρόλος της γιαγιάς. Ευχαριστούμε ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την πρόσκληση!!!
 
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΡΟΟΥΖ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ……ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΔΕΣΥΠΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
24 Νοεμβρίου 2014 at 10:48
Παρακολούθησα την παράσταση στις 23/11 με πρόσκληση από θεατρομάνια.
Πολύ συγκινητική και αξιόλογη παράσταση με ιδιαίτερη θεματολογία. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Παρακολουθήσαμε την παράσταση “ Όσκαρ” στο θέατρο “ΕΛΥΖΕ” την Κυριακή 23/11/2014 ύστερα από παραχώρηση της κ. Σκάλα Ρεμιάνα. Ο κ. Κώστας Καραμουσάλης (πρώτη φορά τον παρακολούθησα) αναμφισβήτητα είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, αλλά το Όσκαρ για τον Όσκαρ.
Ευχαριστούμε το Θέατρο, την ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ και την την κ. Σκάλα Ρεμιάνα για την ευκαιρία που μας δόθηκε να παρακολουθήσουμε την εκπληκτική αυτή παράσταση !
ΚΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
23 Νοεμβρίου 2014 at 16:12
Εξαιρετική παράσταση..Ωραία σκηνοθεσία κ συγκινητικές ερμηνείες!Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!!
 

ΤΣΟΥΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
23 Νοεμβρίου 2014 at 15:34
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!
ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ
22 Νοεμβρίου 2014 at 23:57
εξαιρετικη παρασταση πολυ συγκινητικη και βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα ευχαριστουμε πολυ.


ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
18 Νοεμβρίου 2014 at 13:25
Πολυ συγκινητικη παρασταση με αξιοθαυμαστες ερμηνειες!! Μηνυματα ελπιδας απο ενα αρρωστο παιδι που ολοι μας πρεπει να λαβουμε υποψιν! Ευχαριστω Θεατρομανια για την προσκληση!
 

Πολλή αισιόδοξη παράσταση .Μακάρι να είμαστε όλοι μας τόσο δυνατοί στις δυσκολίες της ζωής. Ευχαριστώ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑ ΛΟΥΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΤΕΡΗ
18 Νοεμβρίου 2014 at 01:39
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17/11 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ!
"ΟΣΚΑΡ" θέατρο Ελυζέ. Απλά συγκλονιστικό ! Μία συναισθηματικά φορτισμένη κι έντονα συγκινητική παράσταση με μοναδικά μηνύματα για τη ζωή, απ αυτές που σου μένουν και δε ξεχνάς ποτέ ! Μπράβο στα παιδιά ! Ευχαριστώ τη Θεατρομάνια για τη πρόσκληση !
ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΣΚΑΡ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΛΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
ΜΕΤΗΡΤΙΚΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
17 Νοεμβρίου 2014 at 10:55
Παρακολούθησα χθες την παράσταση και ομολογώ ότι είναι από τις καλύτερες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Το θέμα της δύσκολο και ευαίσθητο αλλά υπέροχα δοσμένο. Ένα δεκάχρονο παιδί που πεθαίνει απο καρκίνο, οι γονείς του που δύσκολα σηκώνουν το βάρος της είδησης και μια γιαγιά απίστευτα ευρηματική και δυνατή που καταφέρνει να κάνει τις τελευταίες μέρες του παιδιού να μοιάζουν δεκαετίες στην φαντασία του. Η ερμηνεία του κ. Καραμουσάλη συγκλονιστική, αλλά και η κ. Τσακαρισιάνου εξίσου καλή και συγκινητική. Μια απίστευτη συναισθηματική φόρτιση έφτανε στο κοινό το οποίο φεύγει με έντονο προβληματισμό στο τέλος της παράστασης. Συγχαρητήρια σε όλους για το άρτιο αποτέλεσμα και αξίζει να την δουν όσοι περισσότεροι μπορούν. Ευχαριστώ Θεατρομάνια για τις προσκλήσεις.
 

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ
16 Νοεμβρίου 2014 at 22:57
Εξαιρετική παράσταση..Ωραία σκηνοθεσία κ συγκινητικές ερμηνείες!Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!!
ΝΙΚΟΣ ΠΡΙΤΗΣ
16 Νοεμβρίου 2014 at 01:35
Μία πάρα πολύ ωραία και συγκινητική παράσταση! Απίστευτος ο Κος Καραμουσάλης στον ρόλο του Όσκαρ! Πολλά ΜΠΡΑΒΟ για την παράσταση!!!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
15 Νοεμβρίου 2014 at 23:40
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ. ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!!
 
ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΤΗ
12 Νοεμβρίου 2014 at 18:21
Μια υπέροχη παράσταση με ωραίες ερμηνείες με τον Καραμουσάλη να ξεχωρίζει καταφέρνοντας να πείσει όντως ως ένα 10χρονο αγόρι. Άκρως συγκινητική παράσταση αλλά συνάμα διδακτική και αισιόδοξη! Μου άρεσε ο τρόπος που προσέγγιζε ένα τόσο δύσκολο κι ευαίσθητο θέμα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Πρέπει να γίνονται γνωστές τέτοιες προσπάθειες! Ευχαριστώ πολύ τη Θεατρομάνια για την ευκαιρία που μου έδωσε!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
11 Νοεμβρίου 2014 at 22:19
πολη καλη παρασταση ευχαριστω πολυ θεατρομανια που εδωσες την δυνατοτητα να την παρακολουθησω
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11 Νοεμβρίου 2014 at 18:22
Μια συγκινητική και καθηλωτική παράσταση που αξίζει να την δείς. Ευχαριστώ Θεατρομανία για την πρόσκληση!
παρακολουθησα την καταπληκτικη παρασταση «OSCAR» πραγματικα υπεροχη παρασταση.ενα τοσο δυσκολο θεμα δοσμενο ομορφα απλα αλλα και τοσο φιλοσοφημενο.ολοι οι συντελεστες κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο ι!!οπου μπορω θα το προτεινω ανεπιφυλακτα.συγχαρητηρια σε ολους!!! σας ευχαριστω παρα πολυ για την ευκαιρια αυτη…
ΑΓΝΗ ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗ
10 Νοεμβρίου 2014 at 08:18
Εξαιρετική ερμηνεία από τον κύριο Καραμουσάλη ως δεκάχρονος Όσκαρ. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση θεατρομανια
ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
9 Νοεμβρίου 2014 at 23:10
ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Εξαιρετική παράσταση! Συγχαρητήρια για τον Όσκαρ όπου πίστευες πραγματικά ότι μιλάει ένα δεκάχρονο αγόρι… πολύ καλή ερμηνεία!
Δύσκολο έργο . Δύσκολα αγγίζεις τέτοια θέματα … οι περισσότεροι άνθρωποι κλείνονται στα προβλήματα τους… και όμως πρέπει να κοιτάμε την κάθε μέρα σαν μια καινούρια μέρα!
Συγκίνηση! Κόμπος στο στομάχι… Με άγγιξε πολύ!
Ωραία σκηνοθεσία και δυνατές ερμηνείες!
Ευχαριστούμε την θεατρομάνια για την δυνατότητα παρακολούθησης μιας τόσο ενδιαφέρουσας και συγκινητικής παράστασης.

Εξαιρετική παράσταση. Κείμενο με βαθιά μηνύματα και συγκινητικές ερμηνείες από την κα Τσακαρισιάνου και τον συγκλονιστικό στο ρόλο του Όσκαρ κο Καραμουσάλη. Ευχαριστώ Θεατρομάνια.
 
παρακολουθησα την παρασταση ηταν εξαιρετικη με καλες ερμηνείες και ειδικα του καραμουσαλη ως δεκαχρονου οσκαρ


ΣΕΡΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
20 Οκτωβρίου 2014 at 23:43
Καταπληκτική παράσταση και ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Από τις παραστάσεις που άνετα μπορεί να ξαναδεί κάποιος. Μια διαφορετική προσέγγιση ενός ζητημάτος που σε όλους μας δημιουργεί άγωνία και φόβο, του θανάτου, ιδωμένου μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού με τη βοήθεια μιας ευρηματικής γιαγιάς. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!!!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ
20 Οκτωβρίου 2014 at 23:02
πολη καλη παρασταση ευχαριστω πολυ θεατρομανια που εδωσες την δυνατοτητα να την παρακολουθησω


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
20 Οκτωβρίου 2014 at 07:43
Μια πολλή αισιόδοξη παράσταση για την αντιμετώπιση της ζωής!


ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
19 Οκτωβρίου 2014 at 00:35
Έχοντας διαβάσει και το βιβλίο, ήξερα πως θα έβλεπα μια λυπητερή αλλά και συνάμα αισιόδοξη ιστορία. Και δεν απογοητεύτηκα! Εξαιρετική ερμηνεία από τον κύριο Καραμουσάλη ως δεκάχρονος Όσκαρ. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!

             ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ALL 4 FUN   

                
O Θεόδωρος Προπατορίδης μας λέει για την παράσταση:
"Το περασμένο Σάββατο το βράδυ παρακολούθησα την υπέροχη παράσταση Όσκαρ του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ στο θέατρο Ελυζέ μ΄ένα επιτελείο εκλεκτών ηθοποιών. Η παράσταση αναφέρεται στην ιστορία ενός δεκάχρονου αγοριού το οποίο ζει στο νοσοκομείο χτυπημένο από τη λευχαιμία..Ο Όσκαρ περνάει τον περισσότερο χρόνο του με την γιαγιά του Ροζ η οποία του συμπαραστέκεται περισσότερο και από τους γονείς του..Στον τελευταίο αυτόν καιρό της ζωής του τον παρακολουθούμε να μεγαλώνει, να ωριμάζει, να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής ακόμα και να ερωτεύεται..
Η ιστορία του μικρού Όσκαρ είναι εξόχως συγκινητική και η συγκίνηση αυτή βγαίνει αβίαστα από την παράσταση χάρη στις απέριττες και εσωτερικές ερμηνείες όλων των ηθοποιών..Η σκηνή με τον μικρό Όσκαρ, λίγο πριν το τέλος, να κραυγάζει εκστασιασμένος για την ομορφιά της φύσης και την χαρά της ζωής είναι απαράμιλλης πνευματικής ομορφιάς..Η πίστη του Όσκαρ προς τον Θεό βγαίνει περισσότερο σαν μια λυτρωτική διαδικασία παρά σαν μια προσπάθεια αποφυγής του περχόμενου μοιραίου..Ο Κώστας Καραμουσάλης δίνει μια εκπληκτική ερμηνεία σαν Όσκαρ..Είναι τρυφερός, εκφραστικός, ενδεδυμένος με μια αθωότητα και παιδικότητα που πραγματικά δεν σ΄ αφήνει να φύγουν τα μάτια σου από πάνω του..
Η Νατάσα Τσαγκαρισιάνου δίπλα του είναι άξια συνερμηνεύτρια του..Είναι λιτή με μια εσωτερική δύναμη που ξεχειλίζει και μας καθηλώνει στην σκηνή..Πονάει και αυτή για τον Όσκαρ και πονάμε και εμείς μαζί του..Μπράβο Κώστα και Νατάσα όπως και βέβαια και στα υπόλοιπα παιδιά που συμπληρώνουν άξια την ομάδα της παράστασης.. ! Ο σκηνοθέτης Μπάμπης Κλαλιώτης στήνει μια πολύ αξιοπρεπής, μεστή παράσταση γεμάτη αλήθεια, ανθρωπιά, χιούμορ και απέραντη ψυχική δύναμη..Να είστε καλά κ.Κλαλιώτη και κάθε επιτυχία στο μέλλον!"


Ο Γιάννης Σκηνιώτης συμπληρώνει:
"Συγκλονιστική παράσταση, εκπληκτικές ερμηνείες από όλο το θεατρικό team και εξαίρετη σκηνοθεσία. Το έργο αφυπνίζει συνειδήσεις δίνοντας πολύτιμα κοινωνικά μηνύματα και παράλληλα σου δείχνει πως ακόμη και σε δύσκολες συγκυρίες, υπάρχει και η αισιόδοξη σκοπιά με την οποία μπορείς να καταπολεμήσεις οποιοδήποτε εμπόδιο. Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε τη παράσταση και να νιώσει ο εκάστοτε θεατής τη τρυφερή προσέγγιση που διαπερνάει η παράσταση."
Μία έξοχη παράσταση που συγκινεί και μας προκαλεί να την δούμε , καθώς μέσα σε ένα πολύ φιλόξενο χώρο , μας υποδέχεται για μία βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη σχετικά με το μεγαλείο της ζωής και της ψυχικής αντοχής.
Πώς μέσα από τα μάτια ενός μικρού αγοριού αποτυπώνονται σκέψεις, εικόνες, βιώματα που εμείς "οι μεγάλοι" δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε...
Πώς η δύναμη γίνεται τρόπος ζωής και η καθημερινότητα φαντάζει μοναδικό πλεονέκτημα..
Ας αφήσουμε, λοιπόν, πίσω μας οποιαδήποτε έχθρα και μισαλλοδοξία έχουμε και να στραφούμε απέναντι στον συνάνθρωπο μας και σε όποιον μας έχει ανάγκη...
Η αγάπη είναι το όπλο και ο άνθρωπος το μέσο...
- See more at: http://www.all4fun.gr/.../theater/9655--all4fun-qq.html.

                    ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 

"ΟΣΚΑΡ" μια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που δεν πρέπει να χάσετε.
Μια πολύ τρυφερή και συγκινητική παράσταση παρακολούθησα στο Θέατρο Ελυζέ στην οποία συμμετέχει και ο καλός μου φίλος και σπουδαίος ηθοποιός Βασίλης Σαμαριτάκης.
Όσκαρ
Δράμα του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ Διαρκεια : 90 '
Σκηνοθ.:Μπ. Κλαλιώτης
Ερμηνεύουν: Κ. Καραμουσάλης, Ν. Τσακαρισιάνου.

Η συγκινητική ιστορία ενός δεκάχρονου αγοριού γίνεται μάθημα ζωής, δύναμης κι ελπίδας
Κυρ. 7 μ.μ., Σάβ. 9 μ.μ., Δευτ. 8 μ.μ.
 Πέτρος Αποστολόπουλος  
Πόσο μ' άρεσε αυτή η παράσταση! Την αγάπησα...

Pelagia Konstantinou 
Συγκλονιστική παραστάση που σε καθηλώνει, εξαιρετικές ερμηνείες απ΄όλους τους ηθοποίους! Πολλά συγχαρητήρια!!! Είναι μια παράσταση που πρέπει όλοι να την δουν!!! Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!!!

Johnny E.Motion Μια απιστευτη παράσταση αισιοδοξιας για την αντιμετώπιση της ζωής που δεν πρεπει να χασετε!** — 


ΟΣΚΑΡ

Κοινωνικό έργο του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ
Προσωπικά βρήκα εξαιρετική την παράσταση και τη σκηνοθεσία.
Πηγαίο συναίσθημα, πειστικές ερμηνείες . Ο ήρωας του έργου Οσκαρ πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια με μικρό χρονικό περιθώριο ζωής ,μέσα σε 12 μέρες ζει σαν παιδί, γίνεται έφηβος ,ενηλικιώνεται και γίνεται μεσήλικας.
Από εκεί που δεν είχε πίστη, χάρη στην βοήθεια της "θείας Ρόζας" αποκτά πραγματική πίστη στον Θεό, ερωτεύεται και "ξαναγεννιέται".
Μέσα από τις μικρές του περιπέτειες μας διδάσκεται ένα μάθημα ζωής.
Στο ρόλο του μικρού Οσκαρ ο χαρισματικός ηθοποιός Κώστας Καραμουσάλης
Το έργο αγγίζει βαθιά τη ψυχή του θεατή .
Χιουμοριστικό και συγκινητικό έργο γύρω από τη φιλία, τον έρωτα, την αγάπη και τη δύναμη της ζωής,
Μία καταπληκτική παράσταση που πιστεύω αξίζει να την παρακολουθήσει κάποιος για τα μηνύματα και την ερμηνεία των ρόλων.
Είναι μία παράσταση που θα τη συνιστούσα στον καθένα ανεπιφύλαχτα