Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

artistbook.gr: Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ζητήσαμε από αγαπημένους καλλιτέχνες να μας απαντήσουν σε δύο ερωτήσεις. 1. Με ποιο τραγούδι, θεατρική παράσταση, έργο τέχνης γενικά θα παρομοίαζες το 2012 και γιατί; 2. Τι εύχεσαι για το 2013; Δείτε τις απαντήσεις τους.

artistbook.gr: Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ζητήσαμε από αγαπημένους καλλιτέχνες να μας απαντήσουν σε δύο ερωτήσεις. 1. Με ποιο τραγούδι, θεατρική παράσταση, έργο τέχνης γενικά θα παρομοίαζες το 2012 και γιατί;
 2. Τι εύχεσαι για το 2013; 
Δείτε τις απαντήσεις τους.http://vasilissamaritakis2.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html?spref=fb


Χρήστος Χατζηπαναγιώτης 
Ηθοποιός-Σκηνοθέτης 

-To «Τσάμικο», του Γκάτσου και του Χατζιδάκι είναι γάντι για το 2012. 
-Να είμαστε καλά, υγεία και δύναμη, για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τα δύσκολα που έρχονται. Καλές γιορτές παιδιά... 




Κάρμεν Ρουγγέρη
Ηθοποιός
-Με την Γκουέρνικα. Τον πίνακα του ΠΙΚΑΣΟ
-Εύχομαι  αυτοί που μας κυβερνούν να βάλουν μυαλό! Να καθίσουν ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ όλοι σε ΕΝΑ  τραπέζι και  να βρουν ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 







Βασίλης Σαμαριτάκης 
Ηθοποιός-παιδαγωγός 

-Η θεατρική παράσταση με την οποία θα παρομοίαζα το 2012, είναι η προφητικά επίκαιρη λόγω συνθηκών, παράσταση «Οι Γερμανοί ξανάρχονται», των: Αλέκου Σακελλάριου, Χρήστου Γιαννακόπουλου, που ανέβηκε το 1946 στο θέατρο Ρεξ-Κοτοπούλη, με πρωταγωνιστή το μεγάλο ηθοποιό, Βασίλη Λογοθετίδη. Εν έτει 2012 οι Γερμανοί ξανάρχονται, όχι με όπλα αλλά με τη μορφή μνημονίου, διεθνούς εποπτείας και οικονομικής ισοπέδωσης και φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού και άρα υποδούλωσης του, στους οικονομικούς πια κατακτητές. Το μόνο μας όπλο, η αποφυγή του εμφύλιου και η επιτακτική ανάγκη συσπείρωσης του Ελληνικού λαού, ο οποίος πρέπει να μείνει ενωμένος να αντιμετωπίσει κάθε είδους κατακτητή και κάθε κίνδυνο που τον απειλεί.
Όσον αφορά το τραγούδι με το οποίο θα παρομοίαζα το 2012, μου έρχεται έτσι πρόχειρα και αυθόρμητα στο μυαλό το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, «Τέρμα πια τα δανεικά» και αυτό γιατί είναι καιρός πια ο Έλληνας να μάθει να ζει με τις δικές του πραγματικές δυνάμεις, μην περιμένοντας τίποτε από τους άλλους. Είναι καιρός πια να ξαναγίνει δημιουργικός και παραγωγικός και να ανακτήσει τη χαμένη ανεξαρτησία του.
-Για το 2013 εύχομαι σε όλο τον κόσμο τα τετριμμένα αλλά τόσο σημαντικά, ειρήνη, υγεία, ευημερία και στους Έλληνες συμπατριώτες μου, καλή δύναμη, καλό κουράγιο, καλή αφύπνιση και προπάντων καλή λευτεριά!!http://www.artistbook.gr/index.php?pid=9&mid=601